Hvordan at komme i form til at spille fodbold

Du ønsker at begynde at spille fodbold, men du er så ud af form du sandsynligvis ikke ville gøre det fra den ene ende af feltet til den anden. Vi har noget arbejde at gøre. Vi er nødt til at få dig i form, så du kan spille nogle fodbold! Lad os komme til arbejde!

Instruktioner

Hvordan at komme i form til at spille fodbold

Vi skal først får du flytter. Hvis du vil spille fodbold du nødt til at være i stand til at køre for en længere periode uden at bryde sammen af udmattelse. Så får nogle gode løbesko og lad os komme til at flytte!

• Hvis du har været inaktiv i en længere periode skal du langsomt arbejde op til løb. Starte med at forsøge at gå hver dag i mindst 30 minutter. Hver dag presse dig selv lidt hårdere. Til sidst skal man kunne gå i to minutter og køre i et minut. Derefter kan du begynde at køre i to minutter og gåtur for én og derefter kan du flytte til forsøger at køre hele tiden.

• Hvis du ikke har spillet fodbold i lang tid, du får brug at arbejde på dine soccer færdigheder. Du bør bruge lidt tid bare at spille rundt med fodbold. Indstille en timer og tilbringe mindst 15-30 minutter om dagen øve dine spark, drible og passerer.

Hvordan at komme i form til at spille fodbold

Du får brug at opbygge muskler i benene, som du får i form at spille fodbold. Brug lidt tid på gym løfte vægte. Squats er meget vigtigt! Jo stærkere din ben er den bedre fodboldspiller, der spiller du vil være.

• God ernæring og tilstrækkelig hvile er også meget vigtige dele af at komme i form. Kontroller, at du spiser en velafbalanceret kost med masser af frugt, grøntsager og fuldkorn. Kontroller, at du er at få nok hvile om natten.

Tips & advarsler

  • Husk, at det tog tid at komme ud af form. Du vil ikke komme tilbage i form natten over.
  • Holde fokus på dit mål.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com