Om Hawaiian arv smykker

Hawaiian arv smykker er en af de mest genkendelige stilarter i Hawaiian smykker. En grundpille for både Hawaiian smykker samlere og turister, der ønsker at huske deres besøg på øen med en bærbar samlerobjekt, Hawaiian arv stykker kombinere smukt udskårne guldstykker med hånd-gravering med bærerens navn, gør hvert stykke et one-of-a-kind arvestykke.

Historie

Ifølge webstedet Royal Hawaiian arv smykker, historien om Hawaii arv smykker datoer tilbage til den victorianske æra og Hawaiis historie som et Kongerige og ikke som en del af USA. Hawaii's Queen Kapiolani og prinsesse Liliuokalani rejste til England for at deltage i dronning Victoria Jubilee i 1887. På Jubilee, blev de præsenteret med guld armbånd, indgraveret med deres navne, stavet i gammel engelsk stil breve. Bogstaverne var fyldt med sort emalje for en smuk kontrast mod guldet. Disse armbånd var så kær Hawaiian dronningen og prinsessen, de bestilte lignende armbånd for andre medlemmer af familien hawaiiansk kongelige. Siden 1972, har Royal Hawaiian arv smykker lavet personlige Hawaiian arv smykker i den stil, som dronning og prinsesse så beundrede og havde bestilt til den kongelige familie.

Typer

Selv om den traditionelle royal Hawaiian arv smykker stykke er de armbånd, som blev populariseret af Queen Kapiolani og prinsesse Liliuokalani, er vedhæng og ringe også tilgængelige. Fordi Hawaii arv brikkerne er håndlavet, en bred vifte af størrelser, herunder stykker for mænd, er muligt.

Fremstilling

Ifølge virksomhedens hjemmeside, er Royal Hawaiian arv smykker stykker lavet af 14 k guld. Hvert stykke er lavet til bæreren egen størrelse specifikationer. De traditionelle hawaiianske floral udskæringer er derefter lagt til stykket i hånden, sammen med bærerens navn. Efter brik er poleret, sort epoxy emalje er tilføjet til at udfylde navn gravering og stykket er bagt for at indstille emalje.

Funktioner

Hawaiian arv smykker er en populær "milepæl" smykker element i Hawaii. Royal Hawaiian arv hjemmeside viser, at disse smykker stykker gives ofte til at fejre fødselsdage, gradueringer og jubilæer. Tidløs stil og personalisering af Hawaii kulturarv ringe har gjort dem et populært valg for vielsesringe, både for Hawaiian indfødte og dem, der rejser til island for destination bryllup.

Overvejelser

Hawaiian arv smykker er tilgængelige både i Hawaii og online. Better Business Bureau giver Royal Hawaiian arv smykker en A + karakter. Ud over deres Hawaiian arv stykker tilbyder Royal Hawaiian arv smykker også andre smykker stykker, i guld og sølv, der tager deres inspiration fra dyrelivet indfødte til øen.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com