De bedste måder at is fisk for nordlige gedde

De bedste måder at is fisk for nordlige gedde

Nordlige gedde er fælles mål af ice fiskere, fordi fiskene bider let, selv om vinteren. Nogle mennesker, der forfølger gedde i løbet af vinteren gør det for at spise fisk, mens andre bare nyde fangst og frigiver den hårdt kæmpende fisk. Der er flere teknikker, der vil øge odds for ice fiskere fange gedde konsekvent.

Vippende skeer

Nordlige gedde er tiltrukket til flash. Som et resultat, er vippende med sølv eller guld skeer en af de bedste måder at fange gedder under isen. Skeer mellem 1/4-ounce og 1/2-ounce er bedst. Drop dem ned til bunden og derefter rulle dem, så de er omkring 24 inches væk fra bunden. Trække på skeen opad med en skarp vippende bevægelse og lad det falde tilbage på slap line. Hvis bid er langsom, vedhæfte en elritse hovedet til en af de skeen diskant kroge.

Bobber og elritse

Ligesom i sæsonen åbent vand er en sucker elritse fisket under en bobber en effektiv teknik til glasur vinter gedde. Vedhæfte en stål leder til slutningen af dit fiskeri linje ved hjælp af Palomar knude (Se ressourcer). Lederen lægger en størrelse 8 eller 10 krog. Krympe flere split skud vægte til fiskeri linje lige over lederen. Vedhæfte en bobber så elritse er omkring halvvejs ned i vandsøjlen. Krog elritse lige bag dens rygfinne, så det kan svømme omkring frit.

Tip-Up

Tip-ups er enheder du placerer i en is-fiskeri hul at advarer dig, når en fisk bider. De fleste fiskere bruge split skud vægte, en leder og en krog med en elritse--som de ville nedenunder en bobber--når der fiskes med tip-ups. Når flaget går op, betyder det, at en fisk har elritse i sin mund. Mange lystfiskere bruge tip-ups når de fisker i nærheden med en stang og hjul. Hvis det er tilfældet, tillægger tip-up en stor sugekop elritse--10 til 12 inches i længden--. En elritse at størrelse sandsynligvis vil producere større gedde.

Små pus

Nogle gange, vil gedde lige ikke bide på store minnows eller lokker. Men som sandart lystfiskere, der fisker med små jigs vil fortælle dig, de ofte vil ramme en lille jig tippet med en lille elritse. Binde på en 1/8-ounce jig og aflæsse det med en lille bredhovedet eller shiner elritse. Drop rig til bunden og begynde vippende i en langsom og kontrolleret mode. Hver gang i et stykke tid, bare lad jig hænger stadig i vandet.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com