Dag vandretur overlevelse liste

Dag vandretur overlevelse liste

Dag vandreture er en rekreativ øvelse med lavt overhead, at næsten enhver kan gøre. Der er tusindvis af steder at udforske, der er muligt, fra en let vandretur omkring picnic grunde til en ekstrem vandretur op på et bjerg og tilbage. Du kan nyde en en dag vandretur eller eventuelt starte et liv lang hobby, hvis du bare tage et par forholdsregler.

Sætte mål

Planlægge din dag vandretur på forhånd og ved din turnaround spot. Planlægger at turnaround og starte tilbage senest kl. Lad denne information med nogen hjemme, så de ved, hvornår du skal forvente dig tilbage. Hvis du er en første gang dag vandrer, Sørg for du starte langsomt og ikke gå for langt den første gang. Du kan tage længere vandreture senere. Prøv ikke at pakke alt for meget; kun medbringe hvad du virkelig har brug for en en dag vandretur. Du skal bruge mad; vand og førstehjælpskasse med ibuprofen, men holde dem inden for rimelighedens.

Bære det rigtige tøj

Vælg tøj, der passer til klimaet hvor du vandreture. Vil det ændre sig i løbet af dagen? Det starter ud cool, få varme og ender kolde? Vil det regn? Der er højteknologiske fibre, der vil tjene i varme eller kolde vejr og holde dig tør. De er lette vægt og kan lægges i lag. Bære vandrestøvler for vandtæt beskyttelse for dine fødder plus ankelstøtte. Syntetiske sokker kan bidrage til at undgå vabler, som syntetisk tøj ikke absorberer fugt som bomuld gør så du tørretumbler. Solbriller for beskyttelse mod sollys og vind og en hat med en stor skygge.

Mad og vand

Som foreslået af Wellsphere.com er komplekse kulhydrater den bedste mad til at holde dig i gang. Nødder og andre fedtholdige fødevarer er svært at fordøje når dine muskler tager op så meget ilt. Frugt er tunge og kan forårsage fordøjelses forstyrrelser. Sport barer er nærende og let at bære. Bringe noget hjemmelavet som en jordnøddesmør og gelé sandwich, som rejser godt og smager fantastisk, selv om det har en lidt smadret. Holde tankerne at vand-fyldte beholdere vil højst sandsynligt være de tungeste poster i din rygsæk. Det er vigtigt at bo hydreret, så du skal drikke vand hele tiden du vandreture. To tips: Skjul flasker med vand på vej så du vil have dem når du vender tilbage, og vide, om der er vand kilder på sporet og tage en vandfilter eller purifier.

Fodpleje

Dr. Weil website tyder på, at før du starter på din vandretur for at sikre dine støvler ikke gnide. Hvis de gør, skal du sætte molskin patches på steder i fare. Dette kunne forhindre en blister. Hvis du får en blister, dræne det med en steril nål, efterlader huden på. Anvende nogle antibiotisk salve eller tea-tree olie og en forbinding.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com