Den bedste gratis hjemmelavet skønhed Tips og hemmeligheder

Den bedste gratis hjemmelavet skønhed Tips og hemmeligheder

Mange mennesker tror spabehandlinger er en luksus, som kun kan ydes et par gange om året. Desværre, denne måde at tænke fører mennesker til at forsømme deres hud og hårpleje sundhed. Men du behøver ikke altid at splurge på spa-behandlinger. Du kan give dig den kongelige behandling ved at gøre flere at-home skønhed opskrifter, og blot at bruge ingredienser findes på købmand eller en helsekostforretning.

Havsalt til peeling

For at holde din hud sund, exfoliate at fjerne døde hudceller og afslører nyere og lysere hud. Havsalt er en god exfoliant, og findes på din lokale købmand eller helsekost butik. Vask dit ansigt først. Påfør en lille mængde af havsalt til dit ansigt i en cirkulær bevægelse. Efter du har ekspanderet din hele ansigtet, skyl med varmt vand og dup dem tørre. Du skal eksfoliere én til to gange om ugen.

Tang bad til tør hud

Sætte en ny drejning på en afslappende bad ved at tilføje tang til din rutine. Ifølge forfatteren Dawn Gallagher er"Tang vidunderlig terapi for tør hud, som indeholder revitaliserende elementer som jod og protein." Køb Tang fra din lokale helsekostforretning og føje det til kører badevandet. Blød i badekarret i 20 til 30 minutter, derefter tage et brusebad for at skylle resten.

Kokosmælk og Gram mel hårmaske

Tørt hår og skæl er fælles problemer, så holder dit hår fugtet er nøglen til at løse disse problemer. Gør en hårmaske, som en kokosmælk og gram mel maske, når en uge til sidst gendanner fugt til håret. Bland ligemænd dele kokosmælk og gram mel, og anvende den til din hovedbund og hår, fra rod til spids. Holde blandingen i omkring fem minutter, derefter skylles grundigt. Efter et par uger, bør du mærke forbedring.

Te poser til at reducere mørke rande

Stress, mangel på søvn og overdreven gråd kan forårsage disse uønskede mørke rande under øjnene. På grund af tes antioxidant egenskaber er te poser effektive måder at bekæmpe dette problem, da de reducerer inflammation. Se antyder skønheds hjemmeside du tage to brugte teposer og læg dem i fryseren for ikke mere end fem minutter. Tage disse teposer og læg dem på lukkede øjnene for 10 minutter. De mørke rande forsvinder.

Aloe Vera ansigts sæbe

Aloe vera er en ideel facial cleanser for dem med tør hud. Ifølge samlede Beautys hjemmeside, for at gøre en sæbe, blend 30 ml aloe vera gel, 50 ml olivenolie, ekstrakt 30 af rosenvand, 4 dråber rose æterisk olie og 2 dråber af grapefrugt frø; Hæld blandingen i en lille flaske. Tage en lille mængde sæbe og massage på dit ansigt. Bruge varmt vand til at skylle. Opbevares i køleskab den resterende blandingen og Ryst flasken før hver brug.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com