Tyske Finger fødevarer

Tysk køkken er kendt for sin solide kød og kartoffelretter, ofte krydret med sennep eller ledsaget med surkål. Bortset fra de traditionelle udarbejde retter som gryderetter, melboller og Schnitzler er der en bred vifte af velsmagende finger fødevarer, der kan spises som forretter, gade mad, fest mad eller som en del af en hurtig afslappet måltid.

Bratwurst surkål Taschen

Disse fristende lidt bratwurst-surkål lommer kombinere bedst af tysk ingredienser til en bid og kan beskrives som den tyske version af et æg roll. Som navnet antyder, sauerkraut og bratwurst er de to vigtigste ingredienser i fyldet, som er opdelt i små portioner, hver enrobed i butterdej og derefter ovn bagt til de er sprøde og gyldne.

Kroketten

Disse lækre kartoffel-baserede finger fødevarer er uimodståelig. Dybest set, en kroketten er en bite-størrelse del af kartoffelmos dyppet i en æg-dejen og derefter rullet i rasp før at blive stegt, så det opnår en lys sprød udenfor. Variationer kan laves ved at blande forskellige ingredienser med kartoffelmos, såsom ost, surkål, bidder af skinke eller forskellige krydderurter eller krydderier. Serveres varm, kroketten kan være nød almindelig eller dyppet i en sød sennep sauce.

Saltkringler

Fra den sydvestlige region af Bayern er den tyske kringle blød på indersiden og sprøde på ydersiden. Ud over den almindelige sort med salt, en teatralsk version, kaldet Käse-brezel, er også populære, og begge er en yndlings snack kan nydes enhver tid af dagen.

Käse-Stangen

Denne finger mad er meget lig Käse-brezel, men snarere end at have unikke kringle form, det er mere som en simpel aflange ost stick. Hakket skinke kan også indgå som en topping, i hvilket tilfælde det kaldes en Käse-schinken-stangen.

Aufschnitt

Aufschnitt kan oversættes som pålæg, der arrangeres ofte pænt på et fad som en enkel, men vel værdsat hors d'oeuvre ved enhver social sammenkomst. Kød kan omfatte forskellige skiver skinke, pølser, pølser og andre wursts, og de kan blive serveret sammen med små pickles og bide-størrelse stykker af ost.

Weisswurst

Weisswurt er en hvid pølse lavet med kalvekød og svinekød. Det stammede i München og er nu et fælles festival mad skulle spises uden en gaffel og traditionelt ledsaget med en rulle og sød sennep.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com