Sådan bruges en trykkoger uden en Regulator Top

Sådan bruges en trykkoger uden en Regulator Top

Trykkoger har en meget lang historie. Den første, der blev opfundet af Denis Papin i 1679; han udviste sin trykkoger ved madlavning for det kongelige akademi og kong Charles II og fik en gunstig modtagelse på måltidet det produceret. Fra denne lovende begyndelse, trykkoger fortsatte med at være brugt gennem århundreder, bliver sikrere som forståelsen af madlavning med pres forbedret. Trykkoger kan bruges uden en regulator til kan mad sikker. Det bliver endnu et andet værktøj, som du kan bruge i dit køkken til at bevare sommerens bounty.

Instruktioner

• Sted konservesfabrikker rack i bunden af trykkoger. Placer regulator toppen på trykkoger låg samt overdreven pres plug.

• Fyld halvvejs trykkoger med vand og sæt den på komfuret. Bringe temperaturen af vandet til 140 grader, hvis du forbereder mad, der er rå-pakket og 180 grader hvis du forbereder mad der er hot-pakket. RAW-pakket henviser til mad, der er friske og ikke kogte med kogende vand på forhånd, hvorimod hot-pakket refererer til fødevarer, der er kogt i vand og derefter er pakket ind i krukker med kogende vand.

• Fjern dækslet. Tjek temperaturen med et termometer. Hvis den ønskede temperatur er nået, afsat regulator og pres dial.

• Placer de lukket krukker i trykkoger med jar løfter. Tilføje mere vand hvis det er nødvendigt, indtil der er en tomme af vand over krukker. Sørg for ventilen er ren på låget, og derefter lægge den tilbage på trykkoger og låse det på plads.

• Indstille timeren ifølge kravene i opskriften. Fjern komfuret fra brænderen og Fjern låget. Tag krukker med jar løfteren og sætte dem på et håndklæde-dækket counter til afkøling. Tjekke sæler på jar låg i mindst 12 timer. Du bør ikke kunne fjerne låg, når du forsøger at lirke dem op med fingrene.

Tips & advarsler

  • Følg anvisningerne med pres-komfurer. Ikke behandler maden ordentligt kan resultere i fordærv.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com