Forskellene mellem Yoga & Pilates måtter

Forskellene mellem Yoga & Pilates måtter

Pilates og yoga deler mål i udvikling og styrkelse af muskler, men der er væsentlige forskelle. Pilates fokuserer på at udvikle core styrke inde i din krop og forlængede rygsøjlen, mens yoga bestræber sig på at forbedre forening af krop, sind og ånd og fungerer på hele din krop. Begge former for træning bruge måtter til øvelser udført på gulvet, men disse måtter er beregnet til forskellige formål. Det er derfor de er lavet på lidt forskellige måder.

Størrelse

Pilates og yogamåtter er typisk af samme størrelse, selv om Pilates måtter kan købes i længere længder. De fleste måtter er 2 fod bred og mindst 5 fod lang. Mange praktiserende læger foretrækker måtter omkring 6 fod lang. Den standard længde af en yogamåtte er 68 inches, lige under 6 fod.

Tykkelse

Pilates indebærer en masse tid på din ryg, hvilket er svært og kan være smertefuldt, hvis arbejder på en hård overflade. Pilates måtter er typisk mindst 1 tommer tyk. Pude af en Pilates mat er beregnet til at give en barriere mellem din krop og hårde ordet for at undgå at belaste din ryg og hofter.

Yogamåtter er tyndere end Pilates måtter. Fordi der er mange stående rejser i yoga, skal mats være tynd nok til at tillade dig at føle gulvet med dine fødder. Dette er at sikre passende balance, når du gør yogastillinger. Standard tykkelse for yogamåtter er 1/4 tommer, men måtter findes op til 1/2-inch tyk.

Materiale

Pilates og yogamåtter er lavet af lignende materialer, men yogamåtter tendens til at have en anden overflade. De fleste yogamåtter fremstilles af stoffer som bomuld eller gummi, men er tilgængelige i mere naturlige fibre som jute eller hamp. Pilates måtter er typisk fremstillet af gummi eller lukket celle skum, som disse materialer er bedst til at give dæmpning uden ekstra tykkelse.

Tekstur

Pilates og yogamåtter har en lidt grov overflade. Forskellen mellem to er at yoga måtter tendens til at være klistret eller tacky samt at hindre gled imens stående skaber, der kræver balance. Overfladen af måtten greb eller "sticks" og får ikke smart når det er vådt. Dette er vigtigt, da du vil svede mens arbejder og din mat vil få fugtig. Denne type af overfladen er ikke så nødvendigt i Pilates, som de fleste øvelser er færdig mens liggende eller siddende og glide ikke et problem.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com