Sådan anvender Red Devil Makeup

Når Halloween ruller rundt, er der kostume parter til at gå og muligheder for at klæde til ferien. En af de mest populære kostumer er den røde djævel kostume. Mens outfit og lille horn, der bæres på toppen af dit hoved accent outfit, kan iført passende makeup give dit kostume en ekstra kant. Alt du behøver er din grundlæggende makeup, falske øjenvipper, røde læbestift og nogle røde glimmer til at tilføje en lille gnist.

Instruktioner

• Anvende fundament. Anvende din foundation, ved hjælp af enten en pensel eller dine fingerspidser. Sørg for at anvende fundament i et jævnt lag, så det ikke ser stribet. Hvis det er nødvendigt, bruge en fugtig makeup svamp til selv det ud.

• Sæt foundation. Brug en løs pulver eller kompakte pulver til at indstille din makeup. For at få de bedste resultater, skal du bruge en pulver pensel til at anvende pulveret. Anvende det med en let hånd ellers sig må lede kage. Hvis du ønsker et ekstra strejf af farve, skal du bruge din bronzer for at give din hud en glød.

• Anvende øjenmakeup. Eye makeup for røde djævel kostume skal være forholdsvis neutral. Du ønsker at holde med brune og taupes, fordi du gonna bruge rød læbestift. Anvende en vask af farve på din låg og fremhæve din pande ben med en lys skygge. Hvis du mørkere makeup, tilføje en mørk brun eller røget grå til krølle af dine øjenlåg og brug en blanding pensel til at ryge det. Når din skygge er færdig, linje dine øjne med sort eyeliner.

• Sætte på falske øjenvipper. Trim de falske øjenvipper, så de passer til dine øjne. Når øjenvipper er en passende størrelse, anvende en stribe af lim på bagsiden af øjenvipper. Omhyggeligt gælde øjenvipper til hvert øje. Sørg for, at de er i den rigtige position, før limen tørrer.

• Anvende læbestift. Line dine læber med en læbe liner. Når du er færdig med at anvende lip liner, gælde læbestift. Hvis du ønsker en blank look, anvende en lip gloss over din læbestift. Da du bruger en lys farve, er det vigtigt at kontrollere og sørge for din læbestift ikke er udtværet.

• Tilføje et strejf af glitter. Hvis du ønsker nogle ekstra gnist, tilføje en lille smule rød glitter til din læbestift eller tilføje en neutral-farvede glitter til din øjenskygge. Have det sjovt og vise at kostume!

Tips & advarsler

  • Sørg for din øjenvipper er en passende størrelse ved at prøve dem før du anvender limen. Hvis øjenvipper er for stor, skal du bruge saks omhyggeligt trimme kanterne, indtil de passer komfortabelt.
  • Gør ikke noget skødesløse, når du anvender glitter, især når du anvender det på dine øjenomgivelser. Hvis glitter får ind i dine øjne, vil det gøre ondt og forårsage irritation.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com