Hvordan at få rekrutteret af College Football trænere

Hvordan at få rekrutteret af College Football trænere

Fodbold rekruttere eksperter siger, at de vil finde en god spiller uanset hvor han kan være. Faktisk, er der konkurrerende rekruttering tjenester, der ikke gør noget, men studere high school spillere og rangordne dem. Hvis du er blandt de top 200 spillere på din position, er det sikkert at sige trænerne vil finde dig. Hvis ikke du, skal du gøre nogle ekstra arbejde for at få en coaching personale at lægge mærke til dig.

Instruktioner

• Deltage i så mange fodbold lejre som muligt. De fleste college programmer afholde en sommerlejr, hvor det lærer sin spillestil. Lejrene er ikke officielle rekruttere besøg, men trænere har i sidste ende underskrevet spillere hvis kvalifikationer, de først anerkendt på disse lejre.

• Arbejde med din high school træner til at forberede et bånd af dig selv på DVD. DVD skal sendes til rekruttering koordinatoren på enhver skole, du ønsker at deltage. De fleste store kollegier har trænere tilknyttet ansætte forskellige dele af nationen. Den rekruttere koordinator, der kan være personale træner så godt, vil få DVD til træneren tildelt til dit område. DVD skal omfatte regelmæssige spillet optagelser, så trænerne kan vurdere mere end bare de store spiller.

• Følge op på DVD med en opfordring til at rekruttere koordinatoren. Selv om der er ingen interesse i et stipendium tilbud, kan personale anbefale andre skoler eller inviterer dig til at slutte sig til sin gå-program.

Tips & advarsler

  • Dette skulle gå uden at sige, men akademikere og karakter gøre sagen til trænere, især efter flere college football skandaler i 2010 og 2011. Enhver træner vil vægrer sig ved at rekruttere en spiller med en historie af disciplin problemer og dårlige karakterer.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com