Top 5 steder at besøge i USA

Top 5 steder at besøge i USA

USA har så mange fantastiske steder at se, at det er svært at vælge en top fem. Nogle rejsemål er dog så ikoniske, at det er svært at kigge forbi dem når udarbejdelse af en liste over de væsentlige amerikanske vartegn. Velkommen til at være uenig med dette udvalg og argumentere for dine egne favoritter, men uanset hvad du gør, ikke glip af besøger disse nationale skatte.

Grand Canyon

Nationalparken Grand Canyon i Arizona er legendarily smukke. Denne 277-mile-lange canyon blev skåret af Colorado River og er over en mile dybt i steder. Det besøges af omkring 5 millioner mennesker hvert år. Udendørs typer kan udforske canyon, Vandring, kajak, cykling, backpacking eller endog ved muldyr ridning. Andre turister kunne bare tage chancen for at køre til en af de forskellige overser og nyde nogle af de mest spektakulære landskaber i verden.

Niagara Falls

Delt med Canada, er disse utrolige vandfald Niagara-floden den vigtigste funktion af Niagara Falls State Park, i staten New York. Den amerikanske Falls, på den amerikanske side af grænsen, er 176 fod høje og over 1.000 fod lange. Få tæt på denne mægtige vandfald ved at tage en sejltur på "The Maid af the Mist" for et uforglemmeligt møde med en legendariske naturfænomen.

Mount Rushmore

Omkring 3 millioner besøgende om året kommer til at se disse majestætiske udskæringer af George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln og Theodore Roosevelt, i Black Hills i South Dakota. Hvert hoved er ca 60 fod høje. Tænkt som et nationalt monument, blev skulpturer afsluttet i 1941, 14 år efter projektet begyndte. Som den første formand repræsenterer Washington fødslen af Amerika. Jefferson symboliserer landets ekspansion i 1800-tallet, mens Lincoln er hædret for sine bestræbelser på at bevare de Forenede Stater under den amerikanske borgerkrig. Roosevelt er et symbol på USAs udvikling i 1900-tallet.

Washington, D.C.

Nationens hovedstad er hjemsted for utallige historiske og kulturelle attraktioner. Det hvide hus har været opholdssted for alle formændene for de Forenede Stater, bortset fra George Washington. Den amerikanske kongres mødes på United States Capitol. Arlington National Cemetery, er uden for byen, det sidste hvilested for mere end 300.000 distinguished soldater og civile. National Museum of Natural History og National Air & Space Museum er begge besøgt af 7 millioner mennesker om året. Mindesmærker til George Washington, Abraham Lincoln og Thomas Jefferson får følgeskab af et mindesmærke for Dr. Martin Luther King Jr., der forventes at være afsluttet i 2011.

New York City

Vifte af ting at gøre i New York City er svimlende, så hvorfor ikke planlægge et forlænget ophold? På dag 1, se store turistattraktioner som Empire State Building, Rockefeller Center og Times Square, før du nyder en dag med høj kultur på dag 2, ved at tage i Metropolitan Museum of Art, Museum of Modern Art og Guggenheim-museet. Tilbring dagen 3 udforsker i Greenwich Village, SoHo og Chelsea, før du tager Staten Island Ferry forbi Frihedsgudinden. På dag 4, hvor omkring shopping på verdensberømte detailbutikker som Tiffany & Co, Macys og Bloomingdale's, før du tager en tur i zoologisk have i Central Park? Mulighederne er uendelige i "The Big Apple."


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com