Hvordan man laver en uld Beret

Hvordan man laver en uld Beret

Sy en baret er en nem projekt for begynderen. Et mønster for en grundlæggende beret kan være lavet med kun et kompas og nogle skrot papir. Alle de mest grundlæggende færdigheder, syning kan nemt oprette en hele garderobe af baretter i en weekend. Når den grundlæggende teknik er mestret, få kreative med størrelser og stof valg. Håndlavet baretter gøre billig men tankevækkende gaver.

Instruktioner

• Spredt et stort ark papir fladt på et arbejdsoverflade. Tegne en 13-tommer cirkel ved hjælp af et kompas og blyant. Tegne en anden 13-tommer cirkel, og derefter tegne en 11-tommers cirkel inde i midten af det. Tegn en lang rektangel omkring 2 inches ved 24 inches. Skære mønster stykker, og skær center fra den anden cirkel, at skabe en doughnut form.

• Spredning 1/2 gård i midten af til tung vægt uld filt stof på en flad overflade. Arranger mønster stykker på stoffet, og pin dem på plads. Skær dem ud, og fjern derefter mønster stykker og stifter af stof.

• Fold den rektangulære stykke i halvdelen længderetningen, skaber en lang stribe. Tryk fladt med en varm dampstrygejern. Sy en 1/4-tommer søm ned den rå kant. Drej tube højre side ud, fold strimlen i halve og sy det ufærdige kant, skaber en cirkel. Tryk på denne søm åben med en varm dampstrygejern. Dette stykke vil være bandet, der passer omkring hovedet af bæreren.

• Juster sømmen side af syet striben med indersiden af en doughnut-formet cirkel, højre side sammen. Fastgør stykker sammen. Det kan være nødvendigt at arbejde med en doughnut-formet stykke at få det til at passe. Sy en 5/8-tommer søm langs den rå kant i stykker, og trim den færdige søm for at formindske bulkiness.

• Juster syet stykke med de resterende 13-tommer cirkel, højre side sammen. Sy en søm ca 5/8 tommer omkring den yderste kant af cirklen. Trim søm for at formindske bulkiness, og derefter skære slidser langs de syet kant med ca 1-tomme mellemrum, være omhyggelig med ikke at skære igennem syet sømmen. Dette vil holde sømmen fra bunching når aktiveret højre side ud. Drej beret højre side ud, og tryk på den færdige beret med en varm dampstrygejern.

Tips & advarsler

  • Eksperimentere med forskellige tekstiler og dekorationer. Dette er en sparsommelig brug for en gammel uld frakke, som er frygtelig ud af stil. Forældede trøjer og gamle polar fleece emner kan genanvendes i stilfulde hovedbeklædning. Tilføje pailletter og knapper, eller brodere dine egne designs.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com