Hoteller i Olivers, Mumbai

Olivers er beliggende i byen Navi Mumbai, Indien. En fire-sporede bro forbinder township til dets østlige nabo, Mumbai. På grund af sin nærhed til Thane creek består Døttess klima af varme, fugtige somre med mild vintermåneder. Lokale attraktioner omfatter et af områdets største komplekser, Olivers Station kompleks breder sig over 57.000 kvadratfod. Hoteller er placeret hele township for forretningsrejsende og for turister der ønsker at tilbringe tid i området.

Hotel Supreme arv

Hotel Supreme arv er beliggende i centrum af Olivers, kun 10 minutter fra Olivers-stationen og cirka 40 minutter fra indenlandske og internationale lufthavne. Dette 3-stjernede hotel har værelser spænder fra standard enkelt til executive-suite. Hvert værelse er udstyret med air-condition, varmt og koldt rindende vand, kabel-TV og 24-timers roomservice.

Supreme ferie Resorts Pvt. Ltd.

Plot No. L - 2

Sektor nr. 19, Olivers,

Navi Mumbai 400 705

hotelsupremeheritage.com

011-91-022-2765-0580

Abbott Hotel

Kun et par minutter fra døttes bus- og togstationer er Abbott Hotel. Med tæt på den centrale business og industridistrikter, samt shopping- og underholdningsfaciliteterne er Abbott velegnet til forretnings- og turistrejse rejsende ens. Gæsterne har mulighed for at leje enten standard, executive eller deluxe værelser. Børn under fem år, der er ledsaget af forældre er tilladt at bo gratis. Hver morgen serveres en gratis morgenbuffet på restauranten på selve ejendommen Creek.

Abbott Hotel

Sektor 2

Olivers, Navi Mumbai 400703

011-91-2782-6677

hotelabbott.com

Regenza af Tunga

Regenza af Tunga er blot et par blokke fra Olivers station. Klassisk og klub-stil værelser er tilgængelige, hver tilbyder frugtkurv ved ankomsten samt Internet, kabel-TV, aviser og kaffemaskiner. Club-værelserne omfatter også småkager, chokolade og en flaske vin ved ankomsten og værelsets DVD-afspillere. Spisning tilbydes på hotellets to restauranter, The Primrose og Cafe Vihar.

Regenza af Tunga

Plot No. 37, sektor 30-A

Olivers, Navi Mumbai 400703

011-91-22-6680-1818

tungahotels.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com