Forskellen mellem Lees regelmæssig og afslappet Jeans

Forskellen mellem Lees regelmæssig og afslappet Jeans

År siden, at vælge et par jeans var ikke mere vanskeligt end at vælge et par sokker; de passer enten eller de gjorde ikke. Tiderne har ændret sig, og som mange moderne jean virksomheder, Lee fremstiller en bred vifte af stilarter. Blandt de mest populære Lee er jean typografier for mænd de regelmæssige og afslappet passer. Selv om disse to passer har lignende elementer, er de hver designet med en række særlige kendetegn.

Bagsædet

Sæde for jeans er en vigtig del af fit, og hvis bukserne er rigtige for din kropstype. Afslappet fit jeans tilbyder en ikke-prekære sæde. De er designet til at hvile mod bagsiden og give rigelig vejrtrækning plads. Regelmæssig fit jeans, dog giver en følelse af overensstemmelsen med din fysik. Selv om de er designet til at kramme bageste komfortabelt, er de ikke som form montering som Lees slim fit jeans.

Låret

Den måde, at jeans passer og føler omkring lårene er en vigtig faktor til at overveje, før at forpligte sig til et køb. Selv om afslappet fit er designet med en større ben end regelmæssig eller slim fit, er det ikke så rummelige som løs fit Lee jeans. Afslappet fit jeans bør være løs uden at sluge dine lår. Regelmæssig fit jeans skabe nogle mellemrum mellem dine lår og jeans men svare mere tæt til formen på dine ben.

Ben

Selv om Lee fremstiller afslappet og regelmæssig passer med både lige og bootcut ben stilarter, er kun den afslappede pasform lavet med en tilspidsede ben. Lige ben jeans bruger et konsekvent ben bredde fra hofte til hem, mens bootcut jeans foranstaltning lidt bredere på anklen end de gør på knæet. Omvendt, tilspidset jeans foranstaltning, lidt mindre på hem, end de gør på knæet. Lige ben jeans er den mest alsidige, fordi deres glatte, rene linjer tillader dem at nemt blive klædt op eller ned. Bootcut jeans er mest hensigtsmæssig, når den bæres med pladskrævende sko eller støvler. En tilspidsede ben vil forhindre dine jeans fra at trække langs jorden og hentyder til den slim fit design uden at være prekære.

Typer af overfladevandområder

Mens afslappet og regelmæssig fit Lee jeans er komfortable for mange mænd, kan de synes lidet flatterende for visse kropstyper. Mænd, der er tyk i midsection og muscularly pladskrævende mænd vil finde at afslappet fit jeans er både komfortable og give andel til deres physiques. Bootcut jeans oprette lineære andel fra hofte til hem til kroppen typer med store midsections og gennemsnitlige ben. Mænd med tynde til gennemsnitlige kropstyper eller slanke ben bør undgå afslappet fit jeans, som de kan vises bølgende eller sjusket. Disse mænd vil finde, at lige ben regelmæssig fit jeans er ofte den mest flatterende.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com