Selvbruner Tips

Selvstændige garvere er produkter, der anvendes til at tilføje en bronze farve på huden uden eksponering for ultraviolette stråler af sun eller garvning senge. De fleste selvstændige garvere brug farve tilsætningsstof dihydroxyacetone (DHA). Når DHA påføres huden, reagerer det med hudens aminosyrer til at producere en midlertidig tan udseende. Selvstændige garvere er sikrere end andre garvning metoder, men kan være orange eller stribet hvis anvendt forkert.

At vælge en selvbruner

Der er sorter af selvstændige garvere anvendelig såsom lotioner, geler, skum og spray, så du kan være nødvendigt at eksperimentere for at finde ud af hvilken type du er mest komfortabel anvendelse. For at minimere fejl, købe en selv garver med en indbygget bronzer. Bronze farve viser på huden som en tan farve straks, så du ved præcis hvor du har påført den.

Vælg en selv garver nuance, der er tættest på din hud tone; for eksempel, hvis du har lys hud, købe en let til medium skygge. Dette vil hjælpe sikre, at du starter med en naturlig farve. Selvbruner er vanskelig at fjerne, hvis du går for mørkt, så det er bedre at starte med en lys skygge og genanvende hvis du ønsker en mørkere tan.

Forberedelse

Da selv garver farver kun midlertidigt hudens overflade, vil farven forsvinde Når huden celler skur. Den tørre hud er, den hurtigere hud kaster; Derfor bør du bruge en bodyscrub i brusebad til at fjerne enhver tør hud før selvbrunende. Efter brusebad og eksfolierende, tørre ud helt og anvende en bodylotion for at sikre, at huden er helt fugtet.

Afhængigt af den særlige mærke af selvbruner, du bruger, kan det tage 20 minutter til 2 timer at tørre. Selvbruner kan pletten tøj, så gælder det før seng eller hvornår du ikke skal bære nice tøj. Når du anvender en selv garver, vil du ikke kunne brusebad eller overdreven sved i ca. 8 timer, så sørg for du planlægger i overensstemmelse hermed.

Korrekt anvendelse

Før du anvender selv garver, glat vaseline på tørre områder af huden, såsom knæ, albuer og ankler. Disse områder har tendens til at absorbere farve mere let og kan ende med meget mørkere end resten af kroppen, men Vaselin kan fungere som en barriere. For at forhindre, at dine hænder farvning, bære plastik handsker mens anvendelse self tanner.

Start i toppen af din krop og arbejde din vej ned, så du ikke går glip af steder. Hvis du bruger en lotion, gel eller skum, glatte forsigtigt på huden uden at gnide. Gnide kan resultere i striber, så koncentrere sig om at anvende den self tanner jævnt og dækker hele overfladen af huden. Anvende self tanner at ryggen kan være en vanskelig opgave, så glat det på din ryg og brug en gammel håndklæde for at distribuere det på tværs af din ryg.

Hvis du er tilbøjelig til bumser, brug selv garver på dit ansigt, der er formuleret for ansigt ansøgning. Hvis ikke, bare bruge den samme tanner på dit ansigt. Når dit ansigt og krop er færdig, tag din handsker og glat tanner på toppen af hænder. En sladderhank tegn på self tanner programfejl er orange palms, så sørg for at vaske hænderne med sæbe og vand.

Hvis du bruger en spray, hold kan ca 8 inches væk fra huden og jævnt spray over kroppen. Brug en gammel håndklæde til forsigtigt duppes huden, uden at gnide. Sørg for at bruge spray i en ventileret område, så du ikke indånder røgen. Sprays er generelt ikke anbefales til brug på dit ansigt, så brug en garver, designet til ansigt.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com