Hvordan man bære støvler med spænder

Hvordan man bære støvler med spænder

Holde et par spænder i din garderobe er en handy trick, nyttige på dage hvor du føler ru omkring kanterne men foretrækker at holde slag begrænset til din påklædning. Støvler med spænder kan straks forvandle en ellers beskedne eller feminine ensemble. De er acceptable tilbehør til næsten alle casual outfit, men wearers bør praksis moderation i arenaen spænde. Bære dine støvler med jeans, nederdele, sparkedragter og kjoler, men undgå at matche dem med andre edgy biker elementer, medmindre du planlægger at deltage faktisk i en biker rally.

Instruktioner

Vælg et kig

• Bære dine støvler over et par gemt i skinny jeans. Mørk, konsekvent vasker formidle en mere trak-sammen, gå-out look, mens nødlidende stilarter synes mere forrevne og dristige. Holde øverst halvdelen af outfit overensstemmelse med bunden--edgy men enkle og moderne--med en blød, slim, plain v-hals. Hvis temperaturerne er cool nok, smide på en monteret blazer med kvartal-længde ærmer. Accessorize med en fed metallic stykke, der supplerer spænder nedenfor, som en lang vedhæng halskæde eller en solid cuff armbånd.

• Turde bare en smule af ben ved at parre din spænde støvler med flossede shorts eller en denim mini nederdel. Slidt med en casual graphic tee eller en button-down flannel; denne blanding formidler en grungy, alternative holdning. Bære enten enkel tilbehør eller ingen overhovedet. For en mere excentrisk look, bære et par farverige mønstrede strømpebukser eller høje sokker, der holder over toppen af støvlerne.

• Være overdrevent feminint. Vælg en smock kjole eller en blomstermotiver udskrevne romper, skåret til at fremhæve dine kurver. Parret med spænde støvler, dette look gør en stærk erklæring og er ikke for dem med en konservativ sans for mode. Hvis du vælger en blomsterarter eller andre print, holde andre tilbehør til et minimum for at undgå at se rodet. Slut med fed, endnu enkle stud øreringe eller en blanding af reb armbånd. Hvis du foretrækker, nix smykker helt og gøre opmærksom på dit hår med en beaded pandebånd eller en asymmetrisk fransk fletning.

Tips & advarsler

  • Nyd dine støvler med spænder ved enhver lejlighed, undtagen dressy eller faglige arrangementer, hvor de er generelt anses for upassende.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com