Teorier om Fitness

Teorier om Fitness

Nye teorier om fitness udvikler ofte. Hver teori og programmet fortæller os, er der en bedre måde at arbejde. Men du er den eneste, der kan afgøre, hvilken teori eller metoden fungerer bedst for din kropstype, fitness-niveau, og hvad du kan lide at gøre. Den teori, du vælger skal være en kan du nemt holde med. Nogle teorier anvendes mere almindeligt end andre.

Intervaltræning

Intervaltræning kræver pludselige og stærke byger af aktivitet i løbet af din træning session. For eksempel; Når du går, køre så hurtigt som du kan i 30 sekunder og langsom til din regelmæssige gang i 30 sekunder. Ræsonnementet bag denne teori er, at gøre hurtige og korte byger af hård aktivitet og giver din krop tid til at genoprette skader din mere væv. Dette, igen, forårsager din krop til at bruge mere energi til at reparere sig selv, som øger dit stofskifte niveau.

Formindske vægttræning

For disse ekstra pund du bærer rundt, mindske din vægttræning. Det betyder; nedsætte mængden af vægte du løfter. Stadig gøre den samme øvelse, men formindske 60 pounds du bruger til din biceps til 45 pounds, og gøre flere gentagelser. Ved at løfte mindre vægt og gør flere gentagelser, fokusere du på toning i stedet for at bygge.

Ændre det op

Kroppen kan vænne sig til den samme gamle øvelse rutine. Når det sker, din krop ikke svarer til øvelsen, og bliver som en maskine, gå gennem beslutningsforslag, men ikke vinder noget. For at forhindre dette, ændre hvad du gør og Skift det hyppigt. Tilføje flere gentagelser. Gå gå en uge og svømning næste. Tilføje en anden dag til din fitness tidsplan. Holde din krop overrasket.

Ingen smerter, ingen gevinst

Denne teori er talt imod mange fitness-eksperter, at sige, du ikke bør presse dig selv til punktet af smerte. Endnu følge masser af bodybuildere og andre fitness buffs den. Teorien kredser om hvordan dine muskler skade under en træning. Du skal presse dig selv, indtil dine muskler gør ondt, og derefter arbejde gennem det. Dette gælder ikke for andre smerter, såsom ledsmerter eller skader.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com