Hvordan man laver dine smykker gnistre med udstråling

Hvordan man laver dine smykker gnistre med udstråling

Hvordan man laver dine smykker gnistre og skinne.

Instruktioner

• Smykker har eksisteret i tusinder af år og fortsætter med at være populær blandt amerikanerne. Smykker kan vare flere år og det skal blive passet hensigtsmæssigt at bevare sin oprindelige glans og glans. Der er smykker rengøringsmidler, der indeholder nogle barske kemikalier og de kan købes for omkring $5. Jeg fandt et glimrende alternativ til smykker rengøringsmidler, der gør smykker gnistre.

• Jeg var fjoller rundt en dag med nogle husholdningsprodukter anvendes daglige tandpasta og bagepulver. Efter et uheld spildes mynte-aromatiseret pasta på en smaragd ring bemærkede jeg, at det syntes at have en fantastisk glød og glans. Efter vask alle tandpasta off ringen det så ud som ny.

• Et par uger senere, jeg tilføjet nogle bagning soda til min tandpasta og placeret det i en kop med nogle lunkent vand. Efter ca 10 minutter jeg skylles ringen og tørret det med en væv. Kombinationen af bagepulver og tandpasta producerer en strålende glans. Der er virkelig ingen grund til at købe barske kemiske smykker rengøringsmidler, når du har rettigheden løsning i dit Medicinskab.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com