State Parks omkring Raleigh, North Carolina

State Parks omkring Raleigh, North Carolina

Kendt som City Oaks, Raleigh, North Carolina fordobler som state capitol, og amtet sæde i Telefonvækning County. Med en anslået befolkning på næsten 400.000 fra juli, 2008, er det den næststørste by i staten. Ud over sin fremtrædende plads i statslige anliggender er Raleigh også en blomstrende kulturcentrum med mange museer, historiske steder, koncerter og teater produktioner. Mens der er masser at gøre i byen, for dem, der ønsker at komme væk fra det hele er der en række statslige parker inden for køreafstand.

William B. Umstead State Park

William B. Umstead State Park er en 5,579-hektar stor park, der er strategisk beliggende mellem de travle metropoler Raleigh og Cary Durham, North Carolina. Kanosejlads og roning på Big søen er populære tidsfordriv i parken. Kanoer og robåde kan lejes fra park's boathouse.

Park funktioner 28 forbedret campingpladser, områder for primitiv camping, brude stier, cykling og mountainbike-stier, fiskeri, vandreture og picnicking. William B. Umstead State Park er mindre end 15 miles nordvest i Raleigh, North Carolina.

William B. Umstead State Park8801 Glenwood AvenueRaleigh, NC 27617919-571-4170ncparks.gov/Visit/parks/wium/activities.php

Raven Rock State Park

Raven Rock, stående højt over Cape Fear River, er den mest fremtrædende vartegn på Raven Rock State Park. Naturelskere vil svælge i den mangfoldighed og skønhed af parkens rigelige krydderurt, varieret topografi og dyreliv. Parken er en fugl watcher's paradis i løbet af foråret migration sæson. Spætter, ugler, træ ænder, høge og mere end 20 arter af Løvsanger kan identificeres i området. Kanosejlads på Cape Fear River, er camping, picnicking og vandreture også populære tidsfordriv for park besøgende. Raven Rock State Park er mindre end 40 miles sydvest for Raleigh.

Raven Rock State Park3009 raven Rock RoadLillington, NC 27546910-893-4888ncparks.gov/Visit/parks/raro/main.php

Eno River State Park

Eno-floden er den primære naturlige funktion, der trækker folk til Eno floden State Park. Eno er en swift, men lavvandet flod, der bugter sig for mere end 33 miles før sammenlægning med floden flad at danne Neuse River.

Parken byder på mere end 3.900 acres af ørkenen stier til vandring, camping og picnicking. Sportsfolk kan afprøve deres færdigheder og kløgt mod rødkælk klumpfisk, largemouth bas, bluegill og den snu Roanoke bas. Kano og kajak entusiaster kan opleve klasse III rapids på Eno efter en god regn. Eno River State Park ligger omkring 40 miles nordvest i Raleigh, North Carolina.

Eno River State Park6101 Cole Mill RoadDurham, NC 27705-9275919-383-1686ncparks.gov/Visit/parks/enri/main.php

Falls Lake stat rekreativt område

Falls Lake stat rekreative område byder på mere end 26.000 acres af skove og et 12.000 m² stor sø beliggende kun en halv time væk fra Raleigh. Dag-turister kan nyde fiskeri, sejlads eller svømning på søen. Der er masser af gode stier til vandring eller mountainbiking. Dem, der har lidt længere at nyde udelivet vil opdage mere end 300 forbedret campingpladser, mange med el og vand. Området byder også på 47 primitive Campingpladser for eventyrlystne backpackers. Falls Lake stat rekreativt område er beliggende 20 miles nord for Raleigh.

Falls Lake stat rekreativt område13304 Creedmoor Rd.Wake Forest, NC 27587919-676-1027ncparks.gov/Visit/parks/fala/main.php

Klipper af Neuse State Park

En af de populære attraktioner på klipperne ved State Park er den 11-acre menneskeskabte sø. Dette rekreative anlæg sport en sandstrand med en Sexy off perimeter og dykning platform. Svømning er tilladt, når en livredder er på vagt mellem Memorial Day og Labor Day. Bådene er også tilgængelige for leje, selvom private både ikke er tilladt. Der er 35 forbedret Campingpladser i parken sammen med primitiv camping områder afsat til grupper. Park gates er lukket og låst om natten, men og campister vil ikke være tilladt at forlade undtagen ulykkestilfælde indtil parken åbner den følgende morgen. Klipper af Neuse State Park er cirka 65 miles sydøst i Raleigh, North Carolina.

Klipper af Neuse State Park345-en Park indgangen RoadSeven Springs, NC 28578919-778-6234ncparks.gov/Visit/parks/clne/main.php


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com