Sådan bruges Vitamin E til at forbedre din hud tilstand

E-vitamin kan bruges i en række forskellige måder at forbedre den generelle tilstand af din hud. Hvis du simpelthen anvende E-vitamin olie til din hud, men kan du ikke få det fulde udbytte af vitaminet. Sørg for at du gør alt muligt for få mest ud af E-vitamin i din skønhedsrutine.

Instruktioner

• Tage en daglig vitamin E komplettere. Mens E-vitamin er blandt de mest effektive vitaminer, der kan anvendes topisk (dette betyder, at huden i en flydende form), det er også meget nyttigt at kroppen indefra. Under en daglig vitamin E komplettere giver din krop og din hud, styrke og ressourcer til at bekæmpe miljømæssige faktorer som UV-stråler og frie radikaler fra inden for så at du naturligt helbrede skader i huden før det manifesterer sig synligt.

• Eksfolierer to gange om ugen. Vitamin E er en hjælpsom healer, når det kommer til ar og strækmærker. Det er imidlertid endnu mere effektiv, når parret med regelmæssig eksfoliering. Afhængigt af hvordan de seneste din ar er og hvordan følsomme din hud er, kan du bruge en mikro-perle eksfolierende sæbe eller en havsalt eller sukker scrub. Sidstnævnte er mere slibende end de tidligere. Brug sæbe til at vaske området grundigt. Brug blide tryk men ikke opretter welts eller røde mærker. Skyl helt når du er færdig og derefter anvende E-vitamin behandling. Det kan være en olie eller en lotion. Du vil at sætte E-vitamin på nyere, mere responsiv hud snarere end lagdeling det på døde, mindre lydhør hud.

• Anvende E-vitamin som en forebyggende foranstaltning. Hvis du har fedtet hud, skal du muligvis bruge E-vitamin lotion i stedet. Den bedste måde at forhindre rynker, (som er bare lille ar) og strækmærker er at forberede din hud til dem med vitamin E. Brug enten en olie eller en lotion hver dag på hele din krop, der indeholder vitamin E. Dette vil holde huden blødere og mere bøjelig, så de er mindre tilbøjelige til at sønderrive eller rive.

Tips & advarsler

  • Ikke eksfoliere mere end to gange om ugen. Hvis du eksfoliere for ofte, risikerer du udvikle kronisk tør eller betændt hud.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com