Sådan Frost med damp Buttercream

Sådan Frost med damp Buttercream

Hvis du vil kombinere fløjlsagtig sammensnerpende og overdådige smag af buttercream med blank, glat finish med fondant, er damp buttercream billetten. Også kaldet "smeltede buttercream" eller "hældes buttercream", henviser teknikken blot til blid opvarmning af almindelige buttercream indtil det bliver pourable. Det endelige produkt, encases hvis det gøres korrekt, en kage i en blank, fejlfri frakke af frosting, giver en glat lærred for yderligere udsmykning.

Forbered din kage

For at frost en kage med damp buttercream, er kagen afkølet og forberedt grundigt. Grundig køling er nøglen: enhver varmen tilbage i kagen vil smelte buttercream ujævnt, får det til at smelte og glide rundt ujævnt. Skarpe kanter kan afbryde glat strømmen af smeltede glasur over kanterne af kagen, så du bliver nødt til at afrunde kanterne med en kage kniv.

Forbered dit arbejdsområde

Glasur med damp buttercream er en ifølge sagens natur rodet bagning projekt, som det indebærer at hælde en stor mængde af smeltet buttercream over kagen og gør det muligt at flyde frit ned ad siderne. At fange overløb overskridelsen og hjælper med at kontrollere det rod, skåret en cardbord "fod" til din kage og placere det i en sammenbidt bakke på toppen af en wire rack, derefter placere din kage oven på foden.

Brug de rigtige værktøjer

Enhver buttercream opskrift virker for denne metode bortset fra æg-baseret og pisket fløde versioner, som ændrer deres hærdning egenskaber når det opvarmes. Da meget af buttercream vil køre off kage som affald, skal du bruge en masse. For at kompensere, gøre omkring tre gange beløbet af buttercream, som et normalt matteret kage ville kræve. Gøre det lettere at hælde den store mængde af tunge glasur ved at forberede det i en spouted plastik skål med en solid Hank.

Opvarm forsigtigt

Varme buttercream kan let forårsage glasur til at adskille. Den omgås navnet stammer fra den nemmeste måde at langsomt, forsigtigt varme det at hælde konsistens: dampende det et par inches over overfladen af en gryde med kogende vand under omrøring energisk med skeen. Hvis buttercream vises adskilt eller fedtet, alt er ikke tabt: ordne det ved at fjerne skålen fra varmen, grundigt remixing frosting, gør det muligt at køle og at indføre det igen til meget blide varme.

Hæld Frosting

Langsom, bevidst hælde er nøglen til en smidig frakke af damp buttercream. Sekvensen er også nøglen: starte langs toppen af de buede kanter, indtil alle kagens sider er belagt jævnt, så hæld en stor mængde af frosting ind på midten af toppen af kagen. Den bedste måde at distribuere frosting er at jiggle wire rack nedenunder, som tilskynder glasur til at flyde ned kagens sider i din bakke opland. Hvis frosting hærder for meget for at hælde gnidningsløst, blot skrabe de ujævne områder, rewarm frosting og prøv igen. Cool grundigt for at hærde pelsen, så håndtere det færdige produkt omhyggeligt; i modsætning til tilsvarende anvendt fondant, damp buttercream vil hærde den blide berøring men vil bule med moderat pres.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com