Hvordan man laver en Chiffon kjole

Hvordan man laver en Chiffon kjole

Chiffon er en attraktiv letvægts stof velegnet til formelle kjoler. Det kan være vanskeligt at arbejde med, men med lidt erfaring kan du lære at lave en fantastisk beklædningsgenstand fra dette materiale. Det er muligt at forhindre, at fælles problemet af chiffon's at få fanget i feeder tænderne af symaskinen. Ved hjælp af silkepapir som en stabilisator og at have den rette symaskine-nål vil gøre syning med chiffon håndterbar. Du vil kunne oprette en smuk chiffon kjole for enhver speciel lejlighed.

Instruktioner

• Tage din busten, talje og hofte målinger med et målebånd og registrere dem før du går på indkøb for et mønster. Vælg en enkelt design uden overdreven indsamler og folder, hvis dette er dit første projekt arbejder med chiffon. Tjek anvisningerne på bagsiden af mønster konvolut til at sikre, at chiffon er en anbefalede stof til at design.

• Jern silkepapir mønster stykker med en cool jern. Forbered dit stof ved at stryge det med en cool jern og derefter lægge det glat på en flad arbejdsoverflade. Fold den chiffon stof i halvdelen, justere alle kanter. Lægge ud og pin mønster stykker som beskrevet i den vejledning, der indgår i mønstret.

• Brug meget skarpe saks til at skære omkring omridset af hvert mønster stykke. Overføre alle mønster markeringer til stof med lyse skrædderen kridt. Fjern alle ben.

• Tråd din symaskine med tråd matcher farven på din chiffon stof. Indsæt en synål med en meget skarp spids, angivet som egnet til stræk eller strikket stof.

• Skær et ark af tissue-papir i 2-tommer strimler til brug som stabilisator, når syning. Sy alle mønster stykker sammen som anvist i vejledningen, der fulgte med mønsteret. Læg en strimmel af silkepapir nedenunder begge lag af chiffon stof hver gang du sy en søm for at stabilisere stoffet og forhindre chiffon fra fangst i feeder tænder for maskinen. Rive papiret efter du sy hver søm.

• Prøv om den kjole, iført sko du vil bære med kjolen og har nogen hjælpe dig med at markere den korrekte længde for hemline. Tillad en ekstra halv tomme for at vende hem. Drej hem mod den forkerte side af tøjet en fjerdedel tomme og pinkode. Fold igen, en anden fjerdedel tomme, for at danne en rullet hem, omslutter den rå kant inde i hem.

• Fjern benene som du gør den anden fold og pin igen gennem alle tre lag af stof til at holde på plads. Sy med en lige søm på symaskinen. Klip alle tråde og fjern benene. Tryk med en cool jern.

Tips & advarsler

  • Afhængigt af stilen af kjolen, kan du ønsker at oprette en foring for overdelen og/eller nederdel. Hvis ja, skåret alle mønster stykker ud af foring stof og gøre en anden kjole. Sæt foring i kjolen med den forkerte side af den kjole, vender opad. Vedhæfte foring til chiffon skuldersømme, rundt om ærmegab sømme og talje af hånden sy to eller tre sting i hver plads.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com