Hvad er Bronzer i garvning Lotion?

Garvning lotion med bronzer er et populært valg blandt folk, der ønsker mørk, garvet hud. Bronzer gør huden vises mørkere, som føjer til en eksisterende tan. Der er mere end én type af bronzer, og forskellige typer arbejde på forskellige måder. Alle bronzers er sikkert og fungerer godt til at blive mørkere i huden. Mens brugeren har til at være forsigtig i anvendelsen, er bronzers generelt nemme at bruge selv for en nybegynder at anvende garvning lotion.

Typer

Bronzers kan indeholde enten naturlige pigmenter eller dihydroxyacetone (DHA). DHA er en aminosyre, og det kommer fra sukkerrør. FDA godkender DHA som en sikker og effektiv måde at blive mørkere i huden. Naturlige pigmenter er ikke skadeligt, enten. Både arbejde på det øverste lag af huden til at ændre farven. Naturlige pigmenter farvning af huden. DHA forårsager en kemisk reaktion, der forvandler mørkt, når de udsættes for protein i huden.

Fordele

Bronzers i garvning lotion forstærke en tan ved at gøre det mørkere. Bronzers giver en mørkere tan i kortere tid og med mindre eksponering for sollys. Mindre eksponering for sollys resulterer i en lidt mindre risiko for kræft fra solen. Bronzers indeholder normalt en form for beskyttelse mod solen, selv om SPF er normalt meget lavere end nødvendigt at blokere en stor del af solens UVA og UVB stråler.

Risici

Selv om der er nogen sundhedsmæssige risici forbundet med bronzer, er anvender den nøje nødvendige. Sjusket program kan forårsage striber eller ujævn farve. Bronzer også discolors tøj, så vær opmærksom på at det kan lade pigment på ethvert stof, der kommer i kontakt med bronzer før vask det. Iført mørkt tøj og undgå over anvender produktet reducerer sandsynligheden for at ødelægge tøj med bronzer.

Overvejelser

Bronzer har at blive på huden i flere timer efter anvendt. Dette er fordi bronzers fortsætter med at trænge ind og mørkere i huden i op til otte timer efter påføring. Husk at gøre en grundig håndvask efter anvender en garvning lotion med bronzer at sikre at palms ikke vende orange.

Advarsel

Udsættelse for UVA og UVB stråler er farlige. Det er en risikofaktor for hudkræft, især når eksponering forekommer ofte og i længere tid. Garvning med en bronzer kan hjælpe mørkere i huden hurtigere, men solen fra ethvert beløb af garvning kan forårsage omfattende skader. American Academy of Dermatology anbefaler iført en bredspektret solcreme med en solbeskyttelsesfaktor (SPF) på 15 eller højere for at forebygge skader i huden.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com