Hvad Jeans gå med en rød trøje?

Uanset om din sweater er Valmue rød eller en dyb, er lummer scarlet, vælge jeans at parre med denne spotlight-tiltrække beklædningsgenstand kan synes som en ordentlig mundfuld siden din sweater alt andet end neutral. Heldigvis, røde par godt med en bred vifte af jeans, fra klassiske muligheder til mere mode-forward, edgy valg. Få mest ud af den opmærksomhed, dit allerede fed look er tilbøjelige til at modtage ved at tilføje denim, der afspejler din personlige stil, fra preppy til urban chic.

Classic

Kanal de sexede sweater og jeans ser ud af 60 ' erne bombshells--tror Brigitte Bardot-- og smide på en overdimensioneret rød sweater med en klassisk par blue jeans. For eksempel trække på en lyse røde fisker sweater, der falder forbi din naturlige talje med et par dybe blå skinny jeans. Tilføje sort ankel støvler med chunky hæle på færdig. Eller trække på en rød trøje, der rammer på din talje med mørke bukser jeans eller blussede jeans for et retro-inspireret look. Tilføje det samme støvler og du er god til at gå.

Gå tonale

Når du er virkelig i humør til at gøre en fed redegørelse, gå til en tonal udseende ved at nå til et par jeans i en rød nuance, der er en til to nuancer lysere eller mørkere end din sweater. Forestil dig at du er iført en Valmue-rød Røghætte hals sweater. Glide ind i et par af straight-ben eller mager jeans en nuance mørkere og tilføje sort eller nøgen pumper til en chic look. Eller skubbe dine fødder i sorte flats at holde tingene poleret endnu afslappet.

Kæreste Chic

Spille op den hyggelige, rå-og tumler vibe af en rød Herre trøje--en chunky striktrøje er ideelle--ved at spille rundt med forrevne styling, der skubber din kig ind en Americana vibe. Start med en raglan-ærmer sweater med en stribede hem, der dækker talje af dine jeans. Trække på lys eller medium-blå kæreste stil jeans, helst nødstedte med en tåre eller to. Pop fødderne i et par mellem-brun mokkasiner for en laid-back finish eller chunky brune ankel støvler. Hvis dine jeans synes at bunke akavet over dine støvler, oprette et par rodet, finish slim folder til en mere visuelt tiltalende.

Farvekontrast

Gøre din sweater virkelig popper ved at tilføje nogle tunge visuel kontrast. For en mere konservative, klassiske tilgang til denne stil, trække på et par super-mættede sorte jeans under en overdimensioneret, levende rød sweater. Tilføje sort, strømlinet læder ankelstøvler, pumper eller lejligheder. Eller til foråret, når til et par hvide jeans med en tomat-rød sweater. Tynd eller straight-ben jeans er ideelle. Tilføje nøgen eller børstet metallisk sandaler og lad at sweater stå i centrum.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com