Sådan Tie Dye ting

Tie dye er en sjov, nem måde at lysne din garderobe. Du kan binde farvestof skjorter, sokker, ark, undertøj - noget, virkelig!

Instruktioner

• Sørg for du har vasket og tørret det element, du er døende, for at sikre det er på den rigtige størrelse og fri for urenheder. Dækker gulvet med skraldeposer eller avisen, eller gå udenfor, og sørg for, at du er iført gamle tøj og sko du er ligeglad med. Forberede farvestof efter anvisningerne på pakken i skåle eller flasker, uanset hvad du foretrækker.

• Her er nogle binding teknikker! Disse vil give forskellige designs, men husk, ingen to forsøg kommer ud det samme. Det er den store ting om tie dye - ingen vil nogensinde vide hvis du rod det!

Striber: Samle din skjorte i en tube-lignende form. Du kan vride det til masser af hvide rynker eller forlade det som det er. Rem elastikker hele vejen ned i røret. Flere elastikker du tilføje, de mere hvide striber vil du have når færdig!

Midtercirklen: For en centreret cirkel på forsiden af skjorten, først lægge skjorten ud på en flad overflade. Knib en sektion lige i midten af skjorte og trække op mod dig til at gøre en tee-tisse figur. Trække op mere stof til en større kreds. Lukke en hånd rundt i bunden af tee-tisse og derefter binde det ud med en elastik. Twist stof du har sectioned ud, og derefter tilføje gummibånd ned på længden af det. Flere elastikker, de flere kredse.

Mange små cirkler: For masser af små cirkler, knivspids op stof om 2-3", Indsæt en stor marmor (eller Styrofoam bold) og binde det ud med en tyk elastik eller snor, således at marmor er sikker.

Sunburst: Binde off en marmor som anvist ovenfor. Brug din pinky for at måle ca ½ tomme bag den sidste elastik. Tie off to flere afsnit om en pinky-bredde fra hinanden. Binde en anden sektion 1 finger bredde efter den sidste og prøve den sidste sig på to finger bredder.

Spiral: For en spiral design, simpelthen knivspids et afsnit i skjorten op og dreje den. Fortsætte vride indtil du har en spiral. Fastsætte spiralen på skjorten og curl resten af shirt omkring det ligesom en stram reden. Tag to store elastikker og sikre reden, således at det bliver sat.

• Tid til at anvende farvestoffet! Hvis du brugte flasker, gå videre og sprøjte farvestof hele skjorten. Gøre det tilfældigt, fylde hele sektioner med én farve, gøre, hvad du ønsker. Hvis du brugte skåle, dyppe skjorten i farvestof i sektioner. Jeg vil anbefale, gør lysere farver først i tilfælde af det drypper eller kører. Sørg for du mætte stoffet, og lad det sidde i mindst 8 timer. Overnatning er bedst. For at holde farvestoffet fugtig, Pak det ind i plastikfolie eller en plastikpose.

• Når farvestoffet har sat, udviske overskydende. Skyl det under koldt vand, indtil vandet løber klar, og jeg vil foreslå at vaske det i vaskemaskine i varmt vand, med en varm skylning. Det skal være fint ovenpå, men kan du vaske det af sig selv for de næste par vask bare for at være sikker.

Tips & advarsler

  • Må ikke bekymre dig om at gøre det ser helt perfekt - det er virkelig svært at producere en perfekt tie dye, og det er virkelig de store ting om tie dye. Det behøver ikke at være perfekt til at se helt fantastisk!
  • Iført handsker er valgfrit, men anbefales. En gang jeg brugte mine hænder i blå farvestof og det lignede jeg havde koldbrand i en uge.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com