Virkningerne af Biotin for hårvækst

Virkningerne af Biotin for hårvækst

Biotin er et populært supplement for hårvækst. Mange mennesker tager biotin varsel, deres hår vokser hurtigere og føles stærkere. Der er ikke nogen beviser for en betydelig forskel i hårvækst, medmindre personen har en sjælden biotinmangel. Men mange hævder, at biotin ikke kun gør deres hår vokser, men også styrker deres negle.

Sundhedsmæssige fordele

Biotin er nødvendigt for kroppen at korrekt brug af fedtstoffer og aminosyrer fra dine fødevarer. Der ikke er nogen rapporterede eller kendte bivirkninger fra at tage biotin. Ud over behandling af mindre hårtab, styrker biotin også neglene. Vitamin absorberes i kernen i de sprøde negle og tilskynder til en stærkere og tykkere søm til at vokse, ifølge Richard K. Scher, MD I nogle tilfælde også behandler biotin hudsygdomme som cradle cap hos spædbørn og seborrheic dematitis hos voksne. Seborrheic dematitis forårsager skæl og skællende hud.

Hårtab på grund af biotinmangel

Biotin er ofte bruges til at bekæmpe mindre hårtab, normalt når personen, der er mangelfuld i biotin. Ligesom en person, der er anæmiske og mangelfuld i jern, er det også muligt at være mangelfuld i biotin og opleve hårtab. Er der ingen beviser for, at biotin kan bruges til at behandle hårtab, når personen ikke er mangelfuld i biotin.

Former for Biotin

Mange mennesker tager biotin til at hjælpe vokse deres hår eller styrke deres negle, gøre det i form af et dagligt tilskud. Food and Nutrition Board af Institute of Medicine har fastsat en passende dosis (AI) til biotin på 35-60 mikrogram om dagen. Nogle fødevarer er også gode kilder til biotin som æg, lever, mælk, gær, nyrer, oksekød, kylling, peanuts og ost.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com