Sådan holder æbler fra at få mørke

Sådan holder æbler fra at få mørke

Snittede æbler gøre en sund tilføjelse til børnenes madpakker og en fantastisk tilføjelse til frugt og ost plader. Problemet er snart efter udskæring en apple kødet hurtigt oxiderer og ændres til en mørkere brunlig farve. Hvis du ønsker at skive æbler i forvejen men ikke ønsker dem til brown, er der et par metoder, som du kan prøve at holde dem ser frisk indtil du tjene dem.

Instruktioner

• Skær æbler. Prøv at vente indtil den sidste mulige øjeblik at skær æblerne. Jo længere, de sidder, jo bedre chance, at de vil få brun.

• Forberede en anti-browning løsning. Syre er i stand til at forhindre oxidation reaktion, der forvandler æbler brune, så en syre-baserede løsning vil holde æbler farve fra skiftende. Citronsaft og eddike er to enkle syrer, som de fleste mennesker har derhjemme.

• Hvis du vil blive serverer æbler snart, børste lidt Fortyndet citronsaft på skiver til at holde dem fra bruning. En 1:1 ratio af juice og vand vil forhindre æbler fra mørkere uden at tilføje for meget citron smag til dem. Hvis du udskæring æbler nu og serverer dem senere, sættetid dem, indtil du har brug for dem i syrnet vand. Tilføj 1/4 kop citron saft eller æble cider eddike til 1 qt. vand og gemme æble-skiver i opløsningen, indtil du er klar til at bruge dem.

• Prøv lemon-lime soda. Hvis du er bekymret for, at dine børn kan lade sig skræmme af den skarp smag af citron eller eddike, kan du også nyde æble-skiver i lemon-lime soda. Sodavand har ascorbinsyre som en ingrediens, som vil forhindre skiver fra bruning.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com