Regler for Poker billard bolde

Regler for Poker billard bolde

Poker billard, også kendt som pokerball, er en kombination af held af kort og dygtighed af billard. Hvert spil er forskellige på grund af de kort, der trækkes og kræver forskellige strategier. To til seks personer kan spille, selv om det ideelle tal er tre. En 52-kort standard poker deck bruges sammen med en fuld rack af standard 15 pocket billard bolde. Du kan også bruge bolde specielt lavet til spillet.

Formålet med spillet

Syv kort gives til hver spiller. Det påhviler hver spiller til at holde kortene skjult. Kort til bolden svarer som følger: Ace = 1 bold, 2 = 2 bold, 3 = 3 bold, osv., stik = 11 bold, dronning = 12 bold, konge = 13 bold. 14 og 15 bolde er neutral. For at vinde, skal du slippe af med alle kortene i hånden. Normalt spilles spillet for penge på grundlag af en forudindstillet beløb for hvert kort tilbage i din hånd i slutningen af spillet.

Procedure

Åbningen bryde hører til vinderen af den forrige spil. Spillere skyde i rækkefølge baseret på antallet af kort blev afholdt fra den forrige spil med den person, der har de fleste kortene skydning sidst. Åbningen spiller bryder kuglerne. Enhver kugle sunket, der svarer til et kort i kasterens hånd kan kasseres. Kun shooteren kan kassere. De andre spillere skal vente på hans eller hendes tur til at synke bolde og kassere kort. 14 og 15 bolde repræsenterer ikke nogen kort. De kan være sænket for at etablere position på bordet. Når kasteren misser en bold, passerer tur til den næste spiller.

Begår frispark

Når en skramme opstår, såsom lomme ridser, ikke køre en bold til skinnen efter kontakt eller undlade at kontakte et objekt bold, det er en fejl og shooteren skal trække et kort fra den ubrugte del af dækket. Hvis to frispark mod forekomme, to kort er tegnet og en tur er tabt. Hvis en kuglen er "pocketed", ikke svarer til den shooter kort, er det en fejl. Indkasserer en juridisk bold på samme tid, som en ikke-juridiske bold betragtes som en dobbelt fejl og det tilsvarende retlige kortet kan ikke kasseres.

Vinde

Vinde spillet opstår, når alle shooter's kort er væk, eller en shooter kommer til tabellen og alle de tilsvarende bolde er i lommerne.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com