Tøj, der går med brune støvler

Tøj, der går med brune støvler

De fleste mennesker har mindst et par støvler i deres skab, men de kan ikke bære dem så ofte som de kunne. Brune støvler er særligt tilbøjelige til at være tilbage i skabet i flere måneder, fordi det kan være svært at arbejde dem ind i flere outfits. Hvis du altid bære din brune støvler med samme grundlæggende jeans eller nederdel, tænke uden for normen. Fuldt ud integrere brune støvler i garderoben regelmæssig undertiden kræver at du kaste tradition til side.

Sort og brun

I årtier tidligere parret fashionable mennesker aldrig sort og brun i det samme outfit. De to farver var simpelthen for ens i mange situationer og jordagtige tonen i brun stødte sammen med mode sensibilitet af fortiden. Men i det 21. århundrede, mange berømtheder har gjort denne kombination et populært valg, især blandt unge kvinder.

Blå og brun

Blå og brun kan være en klæbrig kombination, medmindre du er iført et par brune støvler med jeans. Brun sko går ikke ofte godt med blå eller marineblå bukser, selv om den nøjagtige nuance af farverne kan have stor indflydelse på hvorvidt de ser godt ud sammen. Sted to beklædningsgenstande ved siden af hinanden som du opbygger dit outfit, at afgøre, om udseendet vil fungere.

Kvinders afslappet

Brune støvler er almindeligt parret med jeans, khaki bukser, sorte bukser eller en sort nederdel. Kvinder bære ofte låret eller knee høj boot stilarter med skørter, men de kan også parre en yndlings par støvler med nogle strammere stilarter sorte bukser, iført støvler over bukserne. Khaki bukser eller jeans kan se bedre parret med ankel-high boot stilarter.

Womens formel

Kvinders formel påklædning har ikke meget af et sted for brune støvler, men der er nogle tilfælde, når de er acceptable. Khaki eller mørk brun slacks parret med ankel-høj minimalistiske støvler kan blande ind i en formel situation. Kunsten at arbejde brune støvler i en formel outfit er stil med støvlerne sig; mange stilarter, såsom arbejde støvler eller cowboystøvler, tendens til ikke at fungere godt i formel påklædning situationer.

Mænds mode

Reglen om ikke matchende brun og sort har udlignet mænd gennem årene, så godt, og det holder stadig sandt i de fleste tilfælde. Khaki bukser er de mest egnet partner for brune støvler. Jeans er også passende, om de er en mere afslappet påklædning valg når parret med støvler. Bære en polo-stil shirt med khakis og brune støvler og en t-shirt med jeans og brune støvler.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com