Typografier ved hjælp af Finger bølger

Typografier ved hjælp af Finger bølger

Før apparater som krøllejern og blæse tørretumblere, kvinder fundet andre måder at style deres hår og holde det på plads. Et meget populær frisure var finger bølge, der anvendes hår lotion, en kam og fingrene til at skubbe hår ind i dyb, ansigt-indramning krøller. I dag, kan finger bølger føjes til mange forskellige frisurer til at give dem blødhed og originalitet. Kvinder med lige eller bølget hår har bedre held med finger bølger end kvinder med krøller.

1920s Finger bølger

Denne vintage look er fantastisk til korthåret kvinder. Vask dit hår og håndklæde det forsigtigt tørre. Anvende vinker lotion til dit hår; Denne letvægts lotion gør dit hår fleksible og hjælper med at holde det på plads. Den er tilgængelig på de fleste saloner. Kam af vinkede lotion gennem dit hår med en bred-tandet kam og del det. Lægge din langfinger vandret lige over et tempel i nærheden af din hårgrænse. Træk en kam gennem håret til en tomme under din finger. Lægge kam mod hovedet uden at løfte den og skubbe kam op, danner en højderyg af hår. Trække kam frem lidt for at danne en indrykket bølge nedenfor højderyggen. Brug pegefingeren til at greb højderyggen, knivspids krøller fast, derefter tryk på din langfinger ind i led under den første ridge og skabe en bølge som ovenfor. Gør din hele hovedet på denne måde.

Bryllupsdag Finger bølger

Opret en klassisk, problemfri frisure for langt hår, der ser godt ud i bryllupsbilleder. Vask og delvis tørre dit hår, afsked det så alle de kortere stykker af hår fra ørerne videresende hænge løst. Trække resten af dit hår tilbage i en løs hestehale. Del de løse hår i front i en side del og anvende vinker lotion. Hugge dit hår i finger bølger, som beskrevet i første afsnit, forsigtigt drilleri og kæmning dem når de tørrer. Dette giver dem blødhed og giver mulighed for en lille leg at skubbe dem. Træk din løs hestehale ind i en stram hestehale omkring 4 inches over nakken af halsen. Twist hestehale med uret og bringe det op og omkring dets base til at danne en blød, løs bolle fastgjort forsvarligt til dit hoved.

Trendy Finger bølger

Skabe volumen og tekstur i lange, lige hår med finger bølger hele vejen ned. Vask dit hår og håndklæde det lidt tør. Anvende vinker lotion og kam det jævnt gennem dit hår. Del dit hår dramatisk til den ene side, foring del med midten af en øjenbryn. Finger bølge dit hår som i den første sektion, fra rødderne til enderne af dit hår. Dette giver dit hår selv, struktureret tekstur, der vil vare hele dagen, og supplere de fleste ansigtsformer. Tilføje mere drama ved at skubbe dekorative bobby stifter i den nedre side af dit hår i nærheden af templet, at lade de tunge bølger på anden side glider hvor de ønsker.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com