De bedste aerobe øvelser for kvinder for vægttab efter 50

Regelmæssig aerob motion kan hjælpe med at reducere kropsvægt, krop fedt og sygdom risici i kvinder ældre end 50. En undersøgelse offentliggjort i en 2012 udgave af "Journal of the Amerika geriatri Society" rapporter aerob motion også hjælpe forbedrer kognitive funktion i ældre voksne. Vægttab afhænger af mængden kalorier du spiser og brænde hele dagen. Den bedste aerob øvelse for en kvinde over 50 er en hun nyder og kan holde sig til lang sigt.

Baggrund

Når det kommer til vægttab, bestemmer det samlede beløb for regelmæssig aerob motion en kvinde engagerer sig i hendes succes. En undersøgelse offentliggjort i 2009 udgave af "Ochsner Journal" rapporter overvægtige og fede kvinder bør sigte mod at udøve aerobt 45 til 60 minutter, fem til syv dage om ugen. 2008 fysisk aktivitet retningslinjer for amerikanerne tyder på, at når ældre voksne er i stand til at opfylde minimum fysisk aktivitet i 150 minutter om ugen på grund af sundhedsmæssige betingelser, de skal være så fysisk aktive som muligt efter deres læger giver dem OK.

Cykling

Cykling er en skånsomme øvelse med lav risiko for skader. Kvinder over 50 vil brænde en betydelig mængde af kalorier cykling, som er til gavn for vægttab. En undersøgelse offentliggjort i 2010 udgave af "Journal of Sports Medicine og fysisk Fitness" rapporter tidligere stillesiddende kvinder, der har deltaget i cykling træning tre gange om ugen i 12 uger mistet betydelig vægt og kropsfedt uden at spise mindre. Harvard Medical School rapporterer, at en 155-pund kvinde forbrænder 520 kalorier i timen cykling i moderat tempo. Et stillesiddende kvinde, der begynder denne øvelse regime kan miste om et pund om ugen hvis sit kalorieindtag forbliver konstant.

Vand træning

Vand træning såsom svømning omgange eller vandaerobic er også fremragende skånsomme øvelser for kvinder over 50, der ønsker at tabe. Harvard Medical School rapporterer en 155-pund kvinde forbrænder 744 kalorier svømning i brystsvømning i en time og 298 kalorier i en timer vand aerobic klasse. Kvinder, der vejer mere end 155 pounds vil sandsynligvis brænde endnu mere kalorier under deres træning.

Elliptiske uddannelse

Bruge en ellipsetræneren med bevægelige styret vil hjælpe kvinder over 50 får en full-body workout, brænde kalorier hurtigt og tabe overskydende vægt og kropsfedt. Elliptiske maskiner har lav risiko for skader såsom stress frakturer, og er let på leddene. Ifølge Harvard Medical School forbrænder en 155-pund kvinde 670 kalorier ved hjælp af en elliptisk træner i en time, hvilket betyder, at hun kan tabe mere end et pund kropsvægt ugentligt, hvis sit kalorieindtag forbliver konstant.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com