Erstatninger for krydderier

Erstatninger for krydderier

Hvis du er midt i madlavning noget, kan du indse, at du har kørt ud af en bestemt spice opfordrede til i opskriften. Og du kan ikke køre til butik midt i madlavning. Du kan gøre mange erstatninger for krydderier, der vil spare både dagen og din opskrift.

Søde krydderier

Græskar pie krydderi er en fremragende søde spice erstatning.

Hvis du løber tør for en sød krydderi, er der mange udskiftninger du kan gøre. Muskatnød kan knibe hit for muskatblomme i en opskrift. Kanel er en god erstatning for allehånde, nelliker, ingefær og muskatnød. Allehånde er så alsidig som navnet antyder, og kan bruges som en erstatning for jorden nelliker, kanel og muskatnød. Hvis du ikke har allehånde, prøve at blande lige store mængder af jorden nelliker, kanel og muskatnød. Hvis du kører lav på alle disse søde krydderier, kan du prøve at bruge græskar pie krydderi i stedet. Det er en alsidig blanding af kanel, muskat, ingefær og nellike.

Varme krydderier

Prøv flaske hot sauce i stedet for cayenne peber.

Spidskommen fungerer godt i en opskrift kræver tørret koriander. Hvis du er ude af spidskommen og savn sig nemlig en opskrift, kan du prøve at bruge chili pulver.

Karry kan estimeres ved at kombinere lige dele spidskommen, ground koriander, rød og sort peber, ingefær og gurkemeje. Gurkemeje bruges ofte i stedet for de mere dyre safran i karryretter, da de begge give en dyb gylden farve til fødevarer. Gurkemeje er undertiden sælges som "Orientalsk safran" eller "Indiske safran."

Hvis cayenne peber er påkrævet og du ikke har nogen, erstatte det med to eller tre dråber af flaske hot sauce for hvert kvartal teskefuld cayenne opfordrede til i din opskrift. Flaske hot sauce kan også træde i stedet for chili pulver med tilsætning af lige store mængder af oregano og spidskommen.

Krydrede krydderier

Sort peber kan undertiden erstatte hvid peber.

Hvis du er alle ude af Merian, men du har oregano, bange aldrig - sidstnævnte er en fin erstatning for den tidligere. To dele timian og en del oregano gør en god erstatning for krydrede. Hvis du har kørt estragon, prøv at mexicanske mynte morgenfrue blade, eller naturligvis omvendt, da du kan være mere tilbøjelige til at have estragon på hånden.

Sort peber er ofte et acceptabelt alternativ til hvid peber, selvom det måske lidt ændre smagen af fadet. Hvis du vil lave en lys-farvet parabol, vil det helt sikkert påvirke udseendet af det.

Krydderi frø

Tabel sennep kan træde i stedet for tør sennep pulver i opskrifter.

Sennepsfrø Dekorer kedelig retter som kogte kartofler og bruges også ofte til at oplive indiske karryretter. Desværre, der er ingen erstatning for sennep frø, men gule tabel sennep kan træde i stedet for tør sennep pulver. Erstatte en spiseskefuld af tabel sennep for hver teskefuld tør sennep.

Fennikelfrø har en særskilt lakrids smag, minder om anis frø, og de kan erstatte hinanden. Hvis du har hverken fennikel eller anis frø, kan du prøve at bruge kommen frø i deres sted.

Nigella frø bruges ofte som en erstatning for sort peber, selvom de har en lidt anden smag og er ikke godkendt af alle kulinariske myndighed, så brug dem omhyggeligt.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com