Togture i Georgien-bjergene

Togture i Georgien-bjergene

Rejse med tog i løbet af din næste tur til bjergene i det nordlige Georgia. Udflugter afgår under alle årstider og omfatter særlige ture i løbet af efteråret og også i julen. Oplev dele af landet, der kun kan ses fra skinnerne, og opleve en ny eventyr. Et railway opererer inde i Georgien; de andre er en kort køretur fra de nordlige Georgia bjerge.

Blue Ridge Scenic Railway

Rejse gennem de nordlige Georgia bjerge på Blue Ridge Scenic Railway. Jernbanen fungerer fra midten af marts til slutningen af December, herunder særlige begivenheder som Santa Express og Santa landsby turene fra slutningen af November til midten af December. Regelmæssig jernbane ture har en fire-timers, 26-mile rundtur gennem landskabet i området Toccoa River. Begynder i 1905-æra depot i Blue Ridge, Georgien, stopper toget for en layover i Tennessee byerne McCaysville, Georgien og Copperhill. Antikke butikker og andre lokale seværdigheder lokke besøgende. I 2010 begynder voksen prisen ved $32 per udflugt. Varierer afhængigt af typen tur og tid af året. Rabatter er tilgængelige for seniorer og militær.

Tennessee Valley Railroad Museum

Beliggende i Chattanooga, Tennessee, opererer Tennessee Valley Railroad Museum en jernbane udflugt, der løber gennem bjergene i det nordlige Georgia. Chickamauga Drej rejser fra Chattanooga til historiske Chickamauga, Georgia. Turen tager omkring 6 timer og omfatter en 1½ time stop i slaget ved Chickamauga. Udforske byens mange borgerkrig websteder, herunder Chickamauga-Chattanooga National Military Park og Pre-Civil War hjem. Toget billetpris for voksne er $33 og $25 for børn 3 til 12 år. Charter en tur for din gruppe på 40 til enhver tid og tage en afslappende, fem-timers tur herunder frokost eller middag i slaget ved Chickamauga. I 2010 begynder prispakken ved omkring $2,840 for en gruppe på 40, som er også den mindste Gruppestørrelse at chartre en tur. Spisemulighederne omfatter den historiske Lee & Gordon's Mill, Gordon Lee mansion eller en on-board dining bil.

Great Smoky Mountains Railroad

Tag en kort køretur fra North Georgia til Bryson City, North Carolina, for en bred vifte af tog ture i Great Smoky Mountains. Great Smoky Mountains Railroad omfatter 53 miles af spor, 2 tunneler og broer, 25. Denne del af sporet går tilbage til 1800-tallet. Roundtrip voksenprisen begynder ved $49 for træneren klasse sæder. Senior og militær rabatter er tilgængelige. De fleste ture sidste ca 4 timer. En bred vifte af muligheder og ture er tilgængelige, herunder falder blade tours, og jernbanen fungerer året rundt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com