Hvordan til at bestemme din Skintone farve

Hvordan til at bestemme din Skintone farve

En persons hudfarve bestemmes af mængden af pigment-danner melanin hun producerer. Vel vidende din hud tone, kategoriseret som er enten "varm" eller "cool," er nødvendig ved fastlæggelsen af, hvilke kosmetiske nuancer passer dig bedst. Ifølge NewScientist.com, er det også vigtigt ved fastsættelsen af graden af solbeskyttelse din hud kræver for at forebygge hudkræft. Der er flere pålidelige metoder bruges til at finde ud af din hud tone og udnytte mere end én metode vil resultere i en mere nøjagtig bestemmelse.

Instruktioner

• Spørg dig selv, dine venner eller familiemedlemmer hvad farve synes at smigre dig mest. Folk har tendens til at have visse farver, der gør dem funkle, mens andre farver gør dem vises vasket ud. Dem med en cool hud tone ser bedst i dyb, intense farver som lilla, mørk blå, hot pink og lyse hvide. Mindre tiltrækkende er jordet nuancer såsom orange, guld og beige-baserede farver. Tværtimod ser dem med en varm hud tone fremragende i jordfarver, såsom beige, oliven, fersken og koral. Sort og hvid er generelt mindre flatterende for varme toner.

• Genkende, hvad farve smykker ser bedst på dig. Selv om sølv og hvid guld er i vogue, er folk mere tilbøjelige til at købe disse nuancer af smykker uanset hvad smigrer deres hudfarve. Men, dem med en varm hudfarve har tendens til at ser bedst ud i gule guld, mens personer med en cool hud tone ser bedre ud i sølv-tonet smykker.

• Undersøg undersiden af armen hvor venerne er tydeligst. Er de mere af en grøn eller blå nuance? Grønne vener betyde normalt en varm hud tone, mens blå vener er mere almindelige hos patienter med en cool tone.

• Kig på huden bag øret. Ifølge den elektroniske skønhed magasin, fantastiske skønhed Solutions, kan solen kompromittere resultaterne af flere metoder, der anvendes til at bestemme hudfarve. Dog har huden bag øret modtaget meget lidt soleksponering, hvilket betyder, at det er tættest på huden farve du havde ved fødslen. Trække øret frem for at inspicere denne hud. Det skal have enten en pink eller gul undertone. En rødlig udseende betyder højst sandsynligt, at du har en cool hud tone, mens en gullig undertone sandsynligvis repræsenterer en varm hud tone.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com