Erstatninger for Chili krydderi

Erstatninger for Chili krydderi

Chili krydderi er solgt af mange virksomheder for forbrugerne søger for at krydre deres hjemmelavede chili. Der indeholder ingredienser som spidskommen, chili pulver, salt, paprika, løg og hvidløg, har denne blanding generelt en spicy "kick" til den. Så meget som en chili, krydderier blanding tilføjer smag til din chili, er der erstatninger rådighed, herunder dem for folk med særlige kostbehov.

Hjemmelavet Chili krydderi

Hvis du er ude af chili krydderi, kan du sammensætte en blanding af din egen med fælles krydderier og ingredienser, der typisk findes i køkkenet. Efter din smag og tolerance for krydret mad, bland hakket hvidløg og løg, knust rød chili peber flager, salt, spidskommen, chili pulver, paprika, Tabasco sauce og tørret oregano.

Glutenfri Chili krydderi

Hvis du eller et familiemedlem er følsomme over for eller ikke kan tåle gluten, et protein, der findes i hvede, byg og rug, skal du finde en erstatning for chili krydderi der bekræftes for at være glutenfri. Retter Mentor sælger en tre-pack af glutenfri chili krydderier der indeholder varianter Espresso BBQ, afrikanske Piri-Piri og Native American tre søstre gryderet blandinger. Spice mix kommer også med chili opskrifter.

Lav-natrium Chili krydderi

Hvis du er på en lav-natrium diæt, kan du undgå de fleste chili krydderi mix, der kan indlæses med natrium. Du kan gøre en chili, krydderier derhjemme med spidskommen, hakkede hvidløg, chili pulver og andre krydret ingredienser, men glemmer salt. Der er også lav-natrium eller salt-fri chili krydderi mix tilgængelig, som Mrs Dash Salt-fri sydvest Chipotle krydderier blanding.

Krydret ingredienser

Hvis du ikke har krydderier i dit køkken til at gøre en chili krydderi på din egen, kan du stadig gøre en flavorful opskrift ved at vælge krydret ingredienser. Tilføje chilipebre såsom jalapeno, hakkede løg, hvidløg, hot sauce og salt til din chili, hvis du har brug for nogle chili krydderi. Du kan også tilføje krydret samlingssted sauce til din chili, som går godt med tomatsauce, hvis du har brug for nogle krydderi.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com