Hvordan man træner for Zumba

Hvordan man træner for Zumba

Med iørefaldende musik, sensuel koreografi og en alvorlig kalorieindhold brænde indbygget i partiet dans, fortsætter Zumba Fitness, som det har siden sin 2001 grundlæggelse, for at tiltrække voksende interesse. Mere end 10 millioner mennesker tager Zumba Fitness klasser mindst en gang om ugen i 90.000 steder over 110 lande. Instruktører Bemærk en stærk efterspørgsel efter nye lærere til at undervise nye klasser på kirker, dansesteder, corporate wellness centre, og sundhed klubber og fitnesscentre. Du kan træne til at undervise Zumba Fitness, selv om du er en nybegynder, eller hvis du i øjeblikket arbejder som en fitness eller dance instruktør.

Instruktioner

• Gå online til Zumba hjemmeside og klik på "Instruktør uddannelse." Rul ned og klik på "Søg nu." Indtast din stat på det næste skærmbillede og finde en en-dags træning klasse i Zumba Basic. Betale for din klasse med kreditkort. På tidspunktet for offentliggørelse var omkostningerne $225 for tidlig registrering, $270 til regelmæssig og $285 til rush registrering. Du skal være mindst 18 år gammel for at tilmelde sig instruktør uddannelse.

• Registrere personligt kl 07: 00 på dagen for dit kursus og være forberedt på instruktion fra 08: 00 til omkring kl bære komfortable sko og træning tøj og bringe flaske vand og mad til frokost.

• Arbejde på de grundlæggende trin i Zumba Fitness - salsa, reggaeton, merengue og cumbia - med Zumba uddannelse Specialist eller ZES. Hun vil lære dig hvordan man sammensætter trinene i en sang. Du vil lære historien om Zumba Fitness og blive inviteret til at deltage ZIN, Zumba Instructor Network, som for $40 en måned giver dig med koreografi dvd'er hver tre måneder, "megamix" cd'er med ny musik med jævne mellemrum, og halv pris off ekstra træning for Zumba Fitness specialiteter såsom undervisning barn og vand Zumba Fitness.

• Lær, hvordan til at gennemføre en reel klasse selv. Du vil blive bedt om at vælge to til tre warm-up sange for den første 10-15 minutter og langsommere cool-down sange for de sidste fem til 10 minutter, noter Dana Cala, en licenseret Zumba Fitness instruktør i Baltimore, Maryland. For de vigtigste træning af klassen, vil du lære at vælge sange, der støt øger puls af klassen deltagerne, arbejder fra merengue salsa og derefter mere aerob trin. Dit mål er at give en fuld træning baseret på principper om intervaltræning, der veksler høj anstrengelse med korte fredninger.

Tips & advarsler

  • Studere dine ZIN koreografi dvd'er til at få ideer til hvordan man underviser. Hver sang er præsenteret i to former, en med Zumba Fitness grundlægger Beto Perez førende en gruppe og en one-on-one version, der bryder ned ad trappen.
  • Du får et sæt af Zumba Fitness dvd'er på din uddannelse session, herunder "Cardio part og Live klasse," "20 minutters Express træning" og "4 grundlæggende rytmer Review," samt "Cardio festmusik" CD. Du vil også modtage Zumba Basic 1 instruktørens håndbog og et certifikat for afslutning.
  • Fitness-faciliteter kan også kræve en generel gruppe udøve certificering samt en Zumba Fitness licens. Du kan muligvis starte som instruktør i Zumba Fitness og arbejde hen mod din certificering, tilgængelige gennem organisationer som den amerikanske Rådet om motion og aerobic og Fitness Association of America.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com