Busture i Frankrig

Busture i Frankrig

Frankrig besidder sådan en rig historie og så en ekspansiv kultur at du kan tilbringe et helt år turnerer landet og stadig har så meget mere at se, lære og opleve. Desværre, de fleste mennesker har ikke et år, når det kommer til touring land, det er derfor, at tage en bustur kan hjælpe med at guide dig til de vigtigste og mest spændende steder.

Paris Vision

Paris Vision er en tour virksomhed, der tilbyder aircondition og mini van og busture rundt omkring Paris og de omkringliggende områder. De tilbyder en række ture, sådan herunder besøg Eiffeltårnet, Louvre, en sejltur på Seinen, besøg på slottet i Versailles, kongelige slot i Versailles, Monets hus og haven i Giverny, Park Astérix, Fountainbleu slot, Normandiets landings strande og Mont Saint Michel, blandt mange flere. Der ture spænder fra to timer til fuld dagsture. Virksomheden tilbyder også tema ture, "Paris af dag" og "Paris by Night" samt shopping udflugter til Paris og omkringliggende områder.

Paris Vision Tours214, rue de Rivoli75001 ParisFrankrig+ 33-1-4260-3001en.parisvision.com

City Discovery

City Discovery er et større tour virksomhed, der tilbyder aircondition og bus og mini-van tours tours i hele verden, herunder Frankrig. De tilbyder ture rundt i Paris, Bordeaux, Cannes, Bourges, Monaco, Nice, Lyon, Toulouse, Marseille, Rouen, Reims og mange andre. Tours tilbyder hver gæst en grundig vejledning af hver byens vigtige steder af interesse, arkitektoniske strukturer, museer og haver, samtidig give tilstrækkelig historiske baggrunde, således at hvert besøg er mere meningsfuld. Virksomheden leverer også mad og vin ture i visse byer samt natur og øko ture.

City Discoveryc/o Tours og Co Sas12 rue Vivienne75002 ParisFrankrig

+ 33-9-7044-5290city-discovery.com

Battlebus ture

Battlebus er en virksomhed, der har specialiseret sig i ture i Normandiet med strenge Verdenskrig fokus. Tilbyder en række ture som "The American Experience Tour" som er en to-dages rundtur i den amerikanske sektor. Ligeledes tilbyder de to andre ture, "Den britiske sektor" og "The American sektor", som tilbyder en dage ture på de vigtigste steder i disse områder. Virksomheden tilbyder også private D-day slagmarken ture, familie historie ture, Slaget om Normandiet ture og Normandiet veteraner ture. Virksomheden roser sig af at have dygtige, passioneret rejseledere og de tæller mange kendte historikere, der har skrevet bøger om anden verdenskrig som venner.

Battlebus tureBayeux, Frankrig+ 33-2-3122-2882www.battlebus.fr


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com