Forskellige metoder til kage udsmykning

Forskellige metoder til kage udsmykning

Uanset om du er udsmykning et overdådige bryllupskage eller gør cupcakes for en bage salg, er der en bred vifte af udsmykning teknikker, du kan bruge. Nogle tager år at mestre, mens andre, enklere metoder bare kræve begejstring og tålmodighed. Uanset hvilken teknik du vælger til kage udsmykning, vil praksis helt sikkert hjælpe dig med at opnå attraktive resultater. Bruge et stykke stærk pap, hvorpå pipe design, indtil du er tilfreds med kvaliteten af dit arbejde.

Royal Icing

Hyppigst anvendes til elegante bryllupskager, er royal icing en ren hvid glasur, tørrer til en hård, glat finish med en mat udseende. Det er lavet af konditori sukker, rå æggehvider og citronsaft. Hvis du er bekymret for risikoen for salmonella fra æggehviderne, kan du erstatte dem med marengs pulver og vand men være klar over, at kronen ikke bliver så flavorful. Royal icing tørrer hurtigt, så det er vigtigt at arbejde så hurtigt som muligt, når du bruger den. Du kan opnå flad glatte overflader, som du kan bruge en række rørsystemer dyser for at opnå fine dekorationer, blomster og illusion af kniplinger. Du kan ofte finde kurser i royal icing teknikker på kulinariske skoler og community colleges.

Frosting

Glasur er en hurtig og enkel form for glasur, der kan bruges til at udfylde og dække kager. Det kan købes færdige i dåser eller lavet ved hjælp af konditori sukker, smør, fløde, vand, smagsstoffer og farvestoffer, som chokolade. Du kan anvende det til kager eller cupcakes med en palle kniv eller et rørsystem taske. Glasur er en fantastisk måde at få børnene involveret i kage udsmykning, da det er så enkel og nem at bruge og smager godt.

Fondant

Fondant glasur er lavet til en dej-lignende konsistens, som derefter rulles ud og bruges til at dække kager og mode dekorationer i hånden eller med formet kuttere. Det er lavet af konditori, sukker, æggehvider, vand, gelatine og flydende glucose. Det kan være farvede med gel pasta mad farvestoffer og støbt i stort set enhver form fra blomster og dyr til brugerdefinerede elementer, der er meningsfulde for kage modtageren. Brugerdefinerede kage dekoratører bruge ofte fondant, når udsmykning brugerdefinerede kager, og der er endda programmer dedikeret til kunst, som Food Network's "Ace af kager," byder på ekstraordinære talenter kok Duff Goldman og hans team.

Wafer Mache

Lavet af Donna Horn, er wafer mache en af de nyeste kage udsmykning teknikker. Det blev brugt med stor effekt på tidligere præsident George H. W. Bushs konstituerende kage, som blev bestilt af Smithsonian Institute. Teknikken består hovedsagelig af ved hjælp af spiselige farvestoffer til at male eller udskrive et billede på rispapir. Det er en særlig god måde at overføre billeder, fotografier, grafik og portrætter, på kager.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com