Hvordan at vælge græskar

PIcking din egen græskar tilføjer en helt ny dimension til at falde. På den pumpkin patch, kan du tage skam på en splejset modellen eller vælge den største, rundeste du finde. Det eneste du har at holde øje med er overdrive det--for mange græskar og du kan få "mærkat chok" når du tjekker på skalaerne.

Instruktioner

Hvordan at vælge græskar

• I sensommeren eller begyndelsen falde, ringe til din nærmeste græskar patch til at finde ud af den bedste tid til at gå--det er ofte slutningen af September eller begyndelsen af oktober. Du ønsker ikke et felt af umodne grønne græskar, men du ønsker også ikke alt skal plukkes.

• I feltet, kigge efter fast græskar uden skrammer, bløde pletter eller skimmel--betyder slags skader en kortere holdbarhed. En klar til at blive plukket græskar skal have en tørret stilk og en hård skal, der modstår en fingernegl scratch. Det skal lyde hult, når du banke på det.

• Samle små græskar til madlavning--de er sødere og mere bud end deres storebrødre. Miniature og jack-o'-lantern græskar er spiselige, også, men de bittesmå dem har ikke en masse af frugtkød og de store virksomheder kan være trævlet.

• Når du picking, forlade stænglen lang og bære græskar med dine arme nedenunder, så du ikke bryde stilken. Dette hjælper med at bevare græskar og viser alle du tog det selv.

• Når du har plukket dem, helbrede græskar for omkring to uger på 75-85 grader. (Dette gør huden hård.) Derefter gemme dem i et køligt, tørt sted (50-60 grader), indtil du bruger dem. Helbredt og gemt på denne måde, bør de sidste to måneder eller mere.

Tips & advarsler

  • Hvis du har for mange græskar, fryse papirmasse til senere brug. Her er hvordan: vaske græskar; skær den i stykker og fjerne frø; kog, damp, bage eller mikroovn. adskille papirmasse fra huden; Blend eller mos cool det og fryse den i en plasticpose.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com