Gode steder at finde muslingeskaller i Pinellas County, Florida

Nogle kan lide luksuriøs strande ved den mexicanske kyst for hvile og afslapning, der de komme der, og andre ønsker at tage en del af stranden med dem. I Pinellas County tilbyder mange strande på denne kyst vestsiden Florida spektakulær sea shell resultater for souvenir asylansøgere.

Cleanwater strand

I nærheden af St. Petersborg, tillader tag Beach dens solskin entusiaster at rede kyster for muslingeskaller. Stranden er fyldt med hvidt sand og vandet er krystalklart. Nogle fælles skaller at finde omfatter de Florida Crown Conche, sydlige Quahog, Fagos orm Shell og Killings pote. Ud over bombningen tilbyder strandene store muligheder for vandsportsaktiviteter, herunder dophin jagt, snorkling, jetski og padle sejlads.

Sand Key Park

Tre store county parker med beachfront kyster er spredt over hele Pinellas County. En af parkerne er Sand Key Park i Sand nøglen. Denne strand har kapacitet til at rumme seashell kærlig besøgende. Du kan finde en stikkende hjertemuslinger, Coquina, Pear Wheik og barnets øre Moon Shell. Parker har masser af parkeringspladser, toiletter og brusere.

Fort De Soto Park

Seashell søgende kan kam bredden af Fort De Soto Park at finde nogle beach souvenirs. Denne strand er beliggende i området Fort De Soto. Mulige opdagelser her kunne være en Atlantic Moon Shell, brevpapir oliven, papir Hjertemuslingefiskeri eller stribede Tulip.

Caladesi Island og Honeymoon Island

En anden shore sted for at finde muslingeskaller i Pinellas County er en af amtets to beachfront statslige parker. Caladesi Island og Honeymoon Island har fem miles af strandadgang for beskydning. Caladesi Island State Park kan være tilgået kun med privat båd eller kommercielle færge, så gøre passende planer om at besøge området. Begge af disse parker er beliggende ved siden af Dunedin, og de tilbyder sådanne frynsegoder som i nærheden toiletter, koncession står og brusere. Disse steder kunne være et godt sted at finde en Florida kæmper Conche, en østlige østers eller en tung Ark.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com