Hvordan man kan kombinere frugter & grøntsager

Hvordan man kan kombinere frugter & grøntsager

Frugter og grøntsager er både sundt for kroppen og muligt at kombinere sammen i det samme måltid eller på samme tid. Afhængigt af dine præferencer for frugter og grøntsager, indstillinger varierer i hvad du bruger men rektorer kombinere frugter og grøntsager er de samme. Frugterne kan tilføje en sød smag til grøntsager eller enhver kød, der spises med grøntsager på side eller endda til grøntsagssaft.

Instruktioner

• Tilføj frugt til din salat. For eksempel, skåret op nogle æbler i tynde skiver og tilføje dem til toppen af salat, eller skræl og adskille en mandarin og sætte det på toppen af salat med nogle mandel skiver. Bruge en vinaigrette dressing til en ekstra syrlig smag.

• Sætte frugter i din grøntsagssaft. Tilføjer en lille æble eller orange til grøntsagssaft kan gøre saften mere spiselig ved at tilføje et strejf af sødme. Vær kreativ og brug din yndlings frugt og grøntsager sammen i en juice.

• Tilføje en grøntsag til din frugt smoothies. For eksempel, tilføje nogle gulerod til din smoothie eller sætte i en lille agurk. Frugterne skjule smagen af grøntsager samtidig med at du tilføjet ernæring af grøntsager.

• Top kød med frugt saucer mens man spiser grøntsager på siden. For eksempel sætte apple sauce på toppen af svinekød og spise nogle broccoli og gulerødder på side, eller put lidt mango saucen med frisk mango skiver på toppen af oksekød eller rejer mens man spiser en side salat eller dampede gulerødder. Du kan endda gøre frugt og vegetabilsk saucer til pynt på kød til at tilføje smag til kødet.

Tips & advarsler

  • Den idé, at du ikke kan kombinere alle frugter med grøntsager undtagen æbler er en myte. Hvert individ reagerer forskelligt til forskellige mad kombinationer, men mange frugter og grøntsager vil ikke skade dig, hvis du spiser dem sammen. Dr. Collins, der engang var en stor fortaler for at undgå frugt og vegetabilsk kombinationer, påpegede, at hans oprindelige idé var forkerte, og at de fleste individer ikke vil have et problem, hvis de spiser frugt og grøntsager på samme tid.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com