Hvad er bane smykker?

Hvad er bane smykker?

Hvis du leder efter en lille ekstra glans til punch op din smykker boks, bane-- eller pavé – kan være netop lod. Karakteriseret ved meget små ædelstene, der ligger så tæt på hinanden at overfladen ser "brolagt" med sten, kan bane bruges på alle smykker overflader hvor en guldsmed måske ønsker en vask af glans med ingen synlige metal.

Hvordan bane er indstillet

I denne stil smykker, er perler holdt på plads med lille metal stikben eller perler, der er næsten skjult af tætsiddende stenene. Traditionelle bane indstillinger kan bruge en række sten størrelser og mønstre. I en version af bane kaldet micro bane bruge guldsmede endnu mindre, ensartet maskinen-cut sten, som kræver mikroskoper til præcist indstille dem.

Bane smykker

Diamant bane er en populær mulighed for dekoration bryllup bands eller til at accent en større sten i forlovelsesringe, selv om forskellige ædelstene kan bruges. Topaz, safir, aquamarine og ametyst er et par halvædelsten bruges i bane indstillinger, og brun eller cognac diamanter er ofte bane sæt. Selv rhinestones kan arrangeres i en bane stil. Både traditionelle og mikro bane anvendes i øreringe, vedhæng, Brocher og endda se ansigter, tilføje ekstra glans til et enkelt stykke af smykker.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com