Sådan spiser ande æg

Selvom ande æg er meget mindre udbredt end deres kylling modparter, er de ganske let at tilberede. Duck æg åg er fattier end hønseæg, og deres hvide indeholder mere protein. Duck æg skaller er mere skrøbelig end en kylling æg, så pleje skal tages under forberedelse ikke at bryde æg. De kan være forberedt, ligesom du ville gøre en kylling æg: over let, sunnyside scrambled, osv. Der er et par gamle kinesiske andeæg særlige opskrifter, som vi vil undersøge.

Instruktioner

• En kinesisk opskrift for ande æg er te æg. Start med at bringe en lille gryde vand i kog, Tilsæt æggene og simre dem i 8 til 10 minutter indtil de er hårdkogte. Derefter omhyggeligt knæk ægget, men lader skallen på. Derefter simre æg i te i en time. Dette vil producere en spider-svømmehud mønster på ydersiden af æg, som gør det let tilsyneladende at nogen spise, at de ikke spiser din gennemsnitlige kylling æg.

• En anden opskrift er svært madlavning æggene og overbrusning dem med fleur-de-sel smager salt. Placere æggene i en gryde fyldt med koldt vand. Bring vandet i kog med høj varme, så fjerne gryden fra komfuret straks. Lad æggene stå i 12 minutter. Dræne vand og ryst gryden kraftigt indtil æggeskaller er brudt - køling dem hurtigere og at undgå overcooking æggene. Fyld potten med koldt vand, så æggene cool. Når afkølet, peel æg, skive i halve eller kiler og drys med fleur-de-sel smager salt. Du kan gemme i køleskabet, hvis du ikke ønsker at spise dem straks.

• Konserverede ande æg eller "1000-årige æg", kan gøres ved at placere ande æg i en pasta fremstillet af te, pine nål aske, trækul aske og salt. Alkali i asken vil omdanne farven på æggeskaller til rav og vil gøre duck æg synes at være forstenet. Konserverede ande æg vil vare ca 100 dage.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com