Hvordan at justere remskiver

Hvordan at justere remskiver

En trisse er en enhed, der tillader strømmen af reb over en rulle for mekanisk fordel når hævning og sænkning tunge genstande. Remskiver opererer på en én til én-forhold, hvilket betyder, at når du bruger bare en remskive du trækker den nøjagtige vægt for objektet. Tilføje en anden remskive og jeres forhold bliver to-til-en, halvere mængden af vægt du løfter via systemet. Når du føjer Remskiver til en mekanisk fordel system, skal remskiver justeres så rebet løber langs trisse rullerne i samme retning.

Instruktioner

• Fastgør din Remskiver til lukkede mekanisk fordel systemet ved at skubbe åbne metal skyderen ende på friktionsskiven er sikret. Skubbe den og åbne, så gevind reb gennem rullen, så rebet følger samme retning som den forudgående remskive. Sørg for orden slutningen af rebet (den åbne ende) er bevæger sig gennem hvert remskive i samme retning.

• Hænge remskiven til sten, træ eller pole (hvis du bruger en lodret system) via en nylon webbing anker eller en piton. Bruge en karabinhage til at klip remskive til anker, forhindrer direkte kontakt og potentialet for friktion brænder til remskive vedhæftet fil point eller anker.

• Fastgør arbejder enden af rebet til vægt eller fragt. Trække hejse slutningen af rebet og tilføje spænding til remskiver. Kontrol at remskiver har glattet ned fra ankre og at rebene er i den samme, justerede retning.

• Trække rebet hånd i hånd, at holde en hånd på den spændes reb på alle tidspunkter. Gøre en visuel kontrol af remskiver hver tre eller fire hånd over hånd trækker på rebet til at sikre, at rebet og remskiver er stadig justeret i samme retning.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com