Hvordan man laver en sørøver rebstige

Hvordan man laver en sørøver rebstige

At have en pirat stil rebstige kan komme handy på flere måder end du tror. Pirat rebstiger er sandsynligvis det perfekte supplement til enhver træ hus, da de kan være pænt rullet op for treetop sikkerhed. De også gøre en god tilføjelse til et drenge køjeseng indstillet, eller endda bare spændes på væggen som swashbuckling indretning. Uanset den tilsigtede brug, hvilket gør en sørøver rebstige er let og en stor familie aktivitet.

Instruktioner

• Måle højden af den plads, hvor stigen bliver. Det er vigtigt at fastslå, specielt hvor stor din stigen skal være, snarere end at gætte. Dette vil forhindre dig i at have en stige, der er enten alt for korte til at nå, eller andet, så længe der flere fødder træk på jorden. Måling af afstand af det sted, hvor stigen skal placeres også giver dig mulighed at vide, præcis hvor meget materiale er nødvendig.

• Erhverve to stykker reb, som vil være nødvendige for pirat rebstige. Start med din måling fra trin 1, og tilføje 50% til det. Så for hver tomme af længde du har brug for din stige, skal du 1 1/2 inches af rebet (på hvert stykke). For eksempel, hvis du har brug for en rebstige, der er netop 10 fod høje, bør derefter hver reb længde være 15 fod. Ud over længde er tykkelse også vigtig. Du skal have en pæn, tommer tykt (eller tykkere) reb for at have en robust stige.

• Erhverve de bestyrelser, der skal bruges som et skridt på sørøver rebstige. Igen, med henvisning til den måling, du fandt i trin 1, du skal bruge en planke for hver 10 inches i længden. Hvis du er ved at opbygge en sørøver rebstige er 10 fod (120 inches), skal du have 12 planker tilgængelige. Størrelsen af bestyrelserne afhænger i høj grad vægten af den person, der vil træde på stigen. Hvis det vil blive brugt af børn, så en 1 "x 4" bord, cut til en længde på 20 til 24 inches vil gøre pænt. Hvis en voksen vil bruge stigen, du måske ønsker at opgradere dette til 2 "x 4", som er mere holdbare, men også kraftigere.

• Bore huller gennem enderne af brædderne--dette er hvor rebet vil passere. På hver ende af brættet skal du foranstaltning to inches i fra slutningen af bestyrelsen og gøre et varemærke, så måle på tværs af længden af brættet for at centrere markeret. Du vil nu have en centreret mark på hver ende af brættet. Outfit en boremaskine med et borehoved, der er i stand til at skære et hul stort nok for rebet til at passere.

• Begynde at samle stigen. Binde en knude i slutningen af hver reb. Knuden skal være stort nok, at det ikke vil glide gennem hullet i brættet, selv når vægten og trykket er anvendt til det. Binde et dobbelt knude, hvis det er nødvendigt at gøre den knude stor nok. Når du har bundet en knude i hvert stykke reb, slide den andre (unknotted) ende af rebet gennem huller i en af plankerne og skub planke hele vejen ned reb, indtil den når knuden.

• Afslutte stigen forsamling. Når den første planke er på plads, foranstaltning 10 inches ned reb fra toppen af planken og binde en anden knude. Gøre dette på hver reb, således at afstanden mellem planker forbliver konsistent. Når knuderne er bundet, gevind reb gennem hullerne i den næste planke, og skub det ind i position. Fortsætte med at gentage denne proces indtil alle planker er i position. Når den sidste planke er blevet tilføjet, binde et ekstra sæt af knob på oversiden af det, således at det har knob på toppen og bunden.

• Wrap enderne af rebet med gaffatape eller elektrisk tape. Hvis du wrap begge ender (af begge tovværk) stramt, vil det forhindre flossede kanter fra udviklingslandene og øge levetiden af sørøver rebstige.

• Hænge stigen. Hvis stigen er hængt på væggen som et rent dekorativt element, så er enkel kop kroge alle, der er nødvendige for at holde det på plads. Hvis rebstige skal bruges, er den bedste måde at hænge det at bore to ekstra huller i planken ud i slutningen, der har en knude på begge sider af bjælken. Hullerne skal være boret to inches inde reb (fire inches fra den udvendige kant), og bør være den rigtige størrelse til en stor bolt til at glide gennem. Du kan derefter bruge en stor møtrik, bolt og spændeskive angivet til fast secure planke til træhuset, køjeseng eller hvad objekt rebstige vil blive brugt på.

Tips & advarsler

  • Hvis du er bekymret for knob glider gennem huller når trådte på, kan du bruge en skive mellem knude og planken ud til effektivt for at reducere størrelsen af det hul, der er tilgængelig for knuden.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com