Hvordan man laver hestehale stykker med Hair Extensions

Hvordan man laver hestehale stykker med Hair Extensions

Mange kvinder vil lange og fuld hår men har problemer med at dyrke det selv. Hår extensions er ofte slidt for at opfylde dette ønske. Hår extensions kommer i mange teksturer og farver og er oftest købt af salon ejere og kosmetologer til professionel brug. Heldigvis, høj kvalitet udvidelser er også tilgængelige for offentligheden og er meget enkelt at sætte. En af de hurtigste og nemmeste måder at bære hår extensions er i en elegant hestehale. Ponytails er et populært valg blandt kvinder, der ønsker en lav vedligeholdelse frisure, der er også elegant og sofistikeret. De følgende trin vil instruere dig om hvordan man laver hestehale stykker med hår extensions.

Instruktioner

Hvordan man laver hestehale stykker med Hair Extensions

• Hår extensions kommer i skuddene. Skud er stykke langs toppen af den forlængelse at håret hænger fra. Længden af hår skud skal være mindst 12 inches lang. Den faktiske hår, der hænger fra skud kommer i en bred vifte af farver og stilarter. Træffe beslutning om stil af hår, som du vil bruge.

• Trække dit eget hår i en hestehale og sikre det stramt med en elastik. Check i spejlet for at sikre, at der er ingen løse tråde hænge og at hestehale er placeret, hvor du ønsker.

• Placer hår forlængelse skud fladt på en fast overflade, så det er helt rullede. Kam igennem enhver hår hængende fra de skud, der kan vikle eller malplaceret.

• Hold ene ende af skud i dine hænder. Tuck herpå lidt under elastikken, der holder din hestehale, og bruger en bobby pin til at fastgøre den på plads. Loop hårpåsætning omkring din hestehale engang og fastgøre den på plads. Fortsætte looping hårpåsætning omkring hestehale, og pin i sted hver gang du gør det, indtil hele udvidelsen er fastgjort i.

• Trække til side et lille afsnit af hår fra hestehale. Wrap denne lille afsnit omkring hestehale at dække skud sømmen og elastikken. Brug en bobby pin til at sikre dette afsnit af hår på plads.

Tips & advarsler

  • Bruge en længere hår skud til at tilføje fylde.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com