Hvordan du ændrer kroppens sammensætning med motion

Din krop er opdelt i to komponenter: fedtmasse og fedtfri masse. Fedtmasse består kun af fedt, mens fedt-fri masse består af flere forskellige væv, herunder muskler, knogler, bindevæv, blod og indre organer. Ideelt set bør din fedt-fri masse langt overstiger din fedtmasse, men i tilfælde af fedme, kan de være lig med hinanden. Mens nogle fedtmasse er afgørende for din krop til at fungere, for meget kan være skadeligt for dit helbred. Hvis du finder dig selv med for meget fedt og ikke nok fedt-fri masse, er der et par skridt du kan tage for at ændre din kropssammensætning med motion.

Instruktioner

• Løfte vægte. Vægttræning er den mest effektive måde at opbygge muskler og ændre din kropssammensætning. Fokus på øvelser, der er målrettet mod flere muskelgrupper på én gang som squats, dødløft, lunges, raketmotorer og renser. For at opbygge muskler, foreslår den nationale styrke og Conditioning Association udfører tre til seks sæt af seks hen til 12 genganger ved hjælp af tungere vægte. Gøre dette tre til syv dage om ugen.

• Udføre hjerte-kar-øvelse. Regelmæssig cardio vil skabe en kaloriefattige underskud, hvilket vil føre til fedt tab. Vælg tilstande for motion, at du nyder og arbejde de fleste af de store muskelgrupper. Walking, jogging, cykling, svømning og elliptiske uddannelse er alle effektive valg. American College of Sports Medicine anbefaler, at overvægtige voksne får mindst 45 minutter af hjerte-kar-motion om dagen til at fremme vægttab og forhindre vægt genvinde.

• Brændstof din krop korrekt. Øvelse vil hjælpe betydeligt, men i sidste ende hvad du putter i munden vil være den afgørende faktor i at ændre din kropssammensætning. Vælge hele, friske fødevarer og lean proteinkilder. Undgå at spise mere, end du har brug for. US Department of Agriculture tyder på, at moderat aktive mænd alder 26-45 år spiser 2.600 kalorier om dagen, mens moderat aktive kvinder i alderen 26-45 år forbruge 2.000 kalorier om dagen. Hvis du er overvægtig eller undervægtig, konsultere en læge eller en registreret diætist vejledning.

Tips & advarsler

  • Variere din træning for at sikre, at din krop bliver løbende udfordret.
  • Målet for højere gentagelser, hvis du bruger lettere vægte og lavere reps hvis med tunge vægte.
  • Overveje intervaltræning i din cardio workout at øge din calorie burn.
  • Udføre en fem - til 10 - minutters opvarmning før træningen og en fem - til 10 - minutters nedkøling efter din træning til at forebygge skader.
  • Grundigt arbejdede stræk hver større muskel grupperet efter din træning, holder hver strækning i mindst 30 sekunder.
  • Konsultere din sundhedspleje udbyder før du begynder en ny øvelsesprogram til at sikre, at du er rask nok til fysisk aktivitet.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com