Hvordan man laver dit hår lige, når det er naturligt krøllet uden brug af varme

Når du anvender overdreven varme på dit hår, bliver det tørt og sprødt, og hvis varmen på curling eller flad jern du bruger er for højt, kan det medføre skader på din hovedbund og rødderne af dit hår. Det er dog muligt at give dit hår en ranke udseende uden brug af et varmeapparat.

Instruktioner

• Give dit hår en dyb konditionerende behandling. Bruge en leave-in balsam, da dette vil øge fugt i dit hår og hjælpe dit hår bliver ranke som du kam det før styling. Når du lægger balsam i håret, sætte en plastik hætte over håret og lad det sidde i 15 til 20 minutter, derefter fjerne plastik hætte og holde leave-in balsam i håret.

• Brug store eller små ruller i dit hår. Før du gør dette, anvende nogle hår tåge spray og nogle fugtgivende lotion til håret mens det er stadig vådt for at sikre, at det får en glat og skinnende tekstur. Derefter tage dele af dit hår og lægge rullerne. Holde rullerne i håret i mindst 30 minutter.

• Tage ruller ud af dit hår og wrap dit hår med bobby stifter, således at wrap vil forblive på plads. Wrap dit hår, børste det helt ned alle omkring dit hoved og derefter børste dit hår i en omsætning fra venstre mod højre. Endelig holde nogle af bobby stifter i enderne af dit hår efter du har ombrudt det.

• Unwrap din hår, kam det ud og stil overensstemmelse med dine præferencer. Hvis du vil have en unik men overskuelig måde at bære dit hår, høre nogle hår blade og ser på dem, der passer til dit ansigts struktur og personlighed.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com