Hvad kan jeg gøre med sidesten svinekød & Saurkraut?

Hvad kan jeg gøre med sidesten svinekød & Saurkraut?

Madrester er ofte undervurderede; Du kan gøre en fremragende snack eller måltid ud af sidesten kød og veggies. Venstre koldt eller genopvarmet efter servering, fortsætte både svinekød og grøntsager med at absorbere marinader, spice gnider eller forbindinger, øge tilfredshed og åbner muligheder for at skabe nye retter. Surkål er simpelthen makuleret, saltet og dåse kål og kan bruges som et knudepunkt eller ekstraudstyr til mange retter.

Traditionelle sidesten plade

Læg en tallerken med skåret flæsk, sauerkraut og et sortiment af andre grøntsager eller korn som ris, kartofler, søde kartofler og gulerødder. Svinekød er traditionelt parret med sød sauce eller akkompagnement til balance salt bruges til at bevare kød. Da surkål er også salt, par det også godt med sukker. Tilføje en chutney, glasur eller andre frugter spredes til svinekød og kål og genopvarmning plade i mikrobølgeovnen.

Sød eller Hot Sauce Sandwich

Vælge en usædvanlig brød som mørk eller lys rug, en hjemmelavet rulle eller en flade brød wrap. Saute nogle løg og peberfrugter i olivenolie, salt og peber. Hæld en lille mængde lys, søde eller hot flaske sauce over blandingen, derefter fjerne det fra panden. Lad blandingen køle evt en kold sandwich, eller servér straks. Tilsæt svinekød, surkål, løg og peberfrugter til brødet og nyde.

Trak svinekød gryderet

Trække svinekød fra knoglen, og makulere det med en gaffel. Tilføj nogle søde eller varme grill sauce til en hollandsk ovn eller overdækket fad, derefter placere surkål på toppen. Hæld en lille mængde vand i fadet. Fordi svinekød er allerede kogt, behøver det simre hele dagen lang for at blive bud. Tænde ovnen til laveste kokken indstilling, lad fugt damp kødet langsomt og ikke tjekke potten i mindst fire timer. Nyd af sig selv eller på brød.

Langsom komfur Apple koteletter

Skær to søde kartofler, to løg og to æbler. Læg dem i bunden af en langsom komfur. Tilsæt svinekød og sauerkraut, 1 spsk brun farin og en knivspids kanel, salt og peber. Lad blandingen kok på lav i 7 til 8 timer.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com