North Carolina State vartegn

North Carolina State vartegn

Lige fra tårnhøje bjerge i vest til ekspansiv kyster i øst, tilbyder staten North Carolina en bred vifte af attraktioner der passer til næsten enhver besøgendes smag. Mange af disse attraktioner udviklet sig fra naturlige formationer og fragmenter af North Carolina historie, og deres majestætiske tilstedeværelse har gjort dem elskede stat vartegn.

Chimney Rock

I de vestlige bjerge i North Carolina, kan rejsende gennem området mærke en stor naturlig dannelse, der ligner en skorstenen stikker ind i himlen. Mere end bare en bunke af kalksten og granit, markerer Chimney Rock North Carolina's massive 1.000-acre Chimney Rock State Park, en naturlig rekreativt område støder direkte op til Great Smoky Mountains National Park. Når ejes af fremtrædende North Carolina Lucius B. Morse, velkommen Chimney Rock og dens ledsagende state park nu gæster fra rundt om i landet med bjergrigt terræn, betagende efterårsfarver og 400-fods vandfald.

Chimney RockMotorvej 64/74AChimney Rock, NC 28720800-277-9661ChimneyRockPark.com

Grandfather Mountain

Ligesom Chimney Rock ligger bedstefar Mountain i bjergene i det vestlige North Carolina, langs landegrænse med Tennessee. Opkaldt efter sin særprægede lighed med en gammel mand ansigtet---komplet med næse og øjenbryn---er Grandfather Mountain blevet en favorit vartegn for besøgende passerer gennem statens foden. På toppen af det berømte bjerg, vil ifølge statens officielle turisme hjemmeside WelcomeToNC, besøgende finde en state park, der tilbyder fantastiske natur, talrige klippeformationer, en art museum og rigelige lokale dyreliv. Modig turister kan vælge at krydse en af parkens mest berømte attraktioner, en svingende hængebro, der hænger mellem to bjerg-toppe næsten en mile i luften.

Grandfather Mountain2050 blowing Rock motorvejLinville, NC 28646828-733-4337Grandfather-Mountain.com

North Carolina transport Museum

North Carolina har en række monumenter til sin lange historie med transport, jernbaner og racing, men den officielle North Carolina Institut for kulturelle ressourcer genkender transport Museum som en af de mest omfattende samlinger af North Carolina transport remedier tilgængelige. Centralt beliggende i staten og har til huse i en tidligere railroad vedligeholdelsesfacilitet, museet byder gæster velkommen med mange antikke biler, mere end to dusin tog lokomotiver og en gammel train depot.

North Carolina transport Museum411 S. Salisbury Ave.Spencer, NC 28159704-636-2889nctrans.org/

USS North Carolina slagskib Memorial

Når en hård slagskib, der husede mere end 2.300 sejlere og officerer i farvandene i Stillehavet under anden verdenskrig, USS North Carolina nu flyder ned af kysten Wilmington, North Carolina, som en flydende memorial og turist attraktion. Selvom den massive skib serverer ikke længere kamp pligt, det nu hilser besøgende med en ægte militær slagskib miljø og fungerer som en majestætisk kystnære vartegn i Wilmington's seaside Fællesskabet.

USS North Carolina slagskib Memorial1 slagskib RoadWilmington, NC 28402910-251-5797BattleshipNC.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com